| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; ja ti varam svoju curu sa drugom curom i nju varam sa još jednom heh lolastično fantstično joj lud sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #461 (permalink) |
| Regularni forumas | ja ti varam svoju curu sa drugom curom i nju varam sa još jednom heh lolastično fantstično joj lud sam budala do bola Da, i spamaš, koristi edit!
__________________ X50!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)}$EICAR-STANDART-ANTIVIRUS-TEST-FI Zadnji Uredio daidza : 22-03-08 u 12:16. |
| | |
| | #463 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Što žene vole kod muškaraca? Citat:
![]() mislim da vole kad ih se ne vara
__________________ svi svoju sreću našli rode, samo meni ljubav ode | |
| | |
| | #464 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? Citat:
![]()
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." | |
| | |
| | #468 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi... Godina: 19
Poruka: 711
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kad je izgled u pitanju, volim kad ima lipe ruke, pogotovo prste, kad su vitki i duguljasti (znam da sam luda), i ramena lipa ![]() a lice? hmm, pa nešto ovako... ![]() to je moj bivši, inače ![]()
__________________ These iron bars can't hold my soul in. Zadnji Uredio Wamp : 24-03-08 u 01:27. |
| | |
| | #469 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? ja volim kad je visok, kada ima nekako tople njezne oci, lijepe zube, lijepo izgradeno tijelo, ne nabildano nego... onako.... prirodno jace izrazena ramena
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:36.

a