Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Pa naravno da smo nesigurni,ali ja se volim zezati i na svoj račun.Stvar je upravo u tome što ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-04-06, 22:13   #41 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 162
orhideja se izdvaja iz mase
Re: Što žene vole kod muškaraca

Pa naravno da smo nesigurni,ali ja se volim zezati i na svoj račun.Stvar je upravo u tome što se ja neću naljutiti ako se radi o zdravoj zezanciji i ako netko nije neugodan.To očekujem i od muškarca ali to često nije tako posebno ako ga malo žešće zezaš pred njegovim frendovima.
Odgovori sa citatom
Star 20-04-06, 08:32   #42 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-11-05
Poruka: 249
mysterious se izdvaja iz mase

najdrazi su mi tipovi koji se bahate i zajebavaju sve oko sebe da bi oni ispali face, ali kad se netko takne njih, dolazi do raspada sistema
onda su ljuti, zivcani, spremaju osvetu

ja polazim od toga da se svatko treba znat zajebavat na svoj racun i poceti od sebe, a teko onda krenit dalje prema drugima
mysterious je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-04-06, 08:34   #43 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: mysterious
najdrazi su mi tipovi koji se bahate i zajebavaju sve oko sebe da bi oni ispali face, ali kad se netko takne njih, dolazi do raspada sistema
onda su ljuti, zivcani, spremaju osvetu

ja polazim od toga da se svatko treba znat zajebavat na svoj racun i poceti od sebe, a teko onda krenit dalje prema drugima
Ja baš takve volim spustiti na zemlju
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-04-06, 08:35   #44 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: eowyn
Ma meni uopće nije bitan fizički izgled muškarca, nego ono kakav je on u duši....i da me drži kao kap vode na dlanu....dakle, ako je on dobar u duši, stalo mu je do mene, osoba je sa stavom, ne sumnja u samog sebe, ima neki cilj u životu, onda mogu biti sigurna i da će osigurati(naravno uz moju maksimalnu pomoć) meni, sebi, danas-sutra našoj djeci ugodan život.....što je za mene imati dovoljno, ne previše....
ovo mi je dobro receno..........kod sebe sam primjetila da stvarno nemam odredjeni tip muskarca (sto se fizickog izgleda tice), jer se svaki put zalipim za nekog totalno drugcijeg, ali da ostaju uvjek ove "gore spomenute" bitne osobine
mysterious je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-06, 08:38   #45 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Ja baš takve volim spustiti na zemlju
imas pravo, i meni je takve najdraze prizemljit

jos mi je ludje pustit ih malo da se zanesu, smjeskat se...........onda misle, vidi ove, nista ne kuzi, sad cu bit faca i onda im bacit bombu.........da ne znaju sta ih je snaslo
mysterious je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-06, 08:43   #46 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Ne znam zašto, ali svi moji dečki dosad su bili kao frajerčine dok se nisu spetljali samnom, a zatim bi postali najnježnije osobe na svijetu Ali joj kako volim kad je dečko velika muškarčina- tj. kad se čini nedodirljiv i kad znam da je imao 300 cura i sve ih zajebavao Uvijek sam se u takve zagledala i valjda mi to postane izazov...i to mi je preslatko što takvi poslije budu najveće bebice :mazi
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-06, 09:02   #47 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,241
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Ne znam zašto, ali svi moji dečki dosad su bili kao frajerčine dok se nisu spetljali samnom, a zatim bi postali najnježnije osobe na svijetu Ali joj kako volim kad je dečko velika muškarčina- tj. kad se čini nedodirljiv i kad znam da je imao 300 cura i sve ih zajebavao Uvijek sam se u takve zagledala i valjda mi to postane izazov...i to mi je preslatko što takvi poslije budu najveće bebice :mazi
Možeš i ovo nazvati pametovanjem.
Nema tu ništa posebno.
U prvom slučaju vidiš samoobrambenu karakteristiku nesigurne osobe.
Kad si s nekim u stabilnoj vezi i zadovoljiš potrebe za ljubavlju i sigurnošću odnosno pripadanjem više nemaš potrbu za samoobranom.
To je najprirodnija pojava i kod dečki i kod cura, pa i kod odraslih žena i muškaraca.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-06, 11:25   #48 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky_strike_08

Datum registracije: 11-01-06
Poruka: 907
lucky_strike_08 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Maslow
Možeš i ovo nazvati pametovanjem.
Nema tu ništa posebno.
U prvom slučaju vidiš samoobrambenu karakteristiku nesigurne osobe.
Kad si s nekim u stabilnoj vezi i zadovoljiš potrebe za ljubavlju i sigurnošću odnosno pripadanjem više nemaš potrbu za samoobranom.
To je najprirodnija pojava i kod dečki i kod cura, pa i kod odraslih žena i muškaraca.
Slažem se, nisi ga ti ukrotila nego se dečko zaljubio jako.
Odgovori sa citatom
Star 20-04-06, 18:13   #49 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-05
Godina: 24
Poruka: 251
Roverandom se izdvaja iz maseRoverandom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Roverandom Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Roverandom

ja sigurno nisam tip kojeg žene vole jer mi se ne da niti pročitat sve ovo LOL
Roverandom je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-06, 07:52   #50 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-05-06
Godina: 20
Poruka: 46
matea18 se izdvaja iz mase

Citat:
Moj tip dečka? Volim da je pravi muškarac,grubih crta lica i prirodno malo mišićavog tijela....da ima ledeni pogled(naravno lijepe oči), velike šake, kojima me može slomiti u sekundi....ali da je ispod krute vanjštine nježan, drag, osjećajan, pažljiv....drag do kraja....
e tocno tako.
matea18 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 04:09

Trenutno vrijeme na forumu: 01:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113