| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Pa naravno da smo nesigurni,ali ja se volim zezati i na svoj račun.Stvar je upravo u tome što ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 162
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Pa naravno da smo nesigurni,ali ja se volim zezati i na svoj račun.Stvar je upravo u tome što se ja neću naljutiti ako se radi o zdravoj zezanciji i ako netko nije neugodan.To očekujem i od muškarca ali to često nije tako posebno ako ga malo žešće zezaš pred njegovim frendovima. ![]()
__________________ Ono što te ne uništi,ojača te !!! |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-05 Lokacija: Split
Poruka: 249
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca najdrazi su mi tipovi koji se bahate i zajebavaju sve oko sebe da bi oni ispali face, ali kad se netko takne njih, dolazi do raspada sistema onda su ljuti, zivcani, spremaju osvetu ja polazim od toga da se svatko treba znat zajebavat na svoj racun i poceti od sebe, a teko onda krenit dalje prema drugima |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
![]() | |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| |
| | |
| | #45 (permalink) | |
jos mi je ludje pustit ih malo da se zanesu, smjeskat se...........onda misle, vidi ove, nista ne kuzi, sad cu bit faca i onda im bacit bombu.........da ne znaju sta ih je snaslo | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Ne znam zašto, ali svi moji dečki dosad su bili kao frajerčine dok se nisu spetljali samnom, a zatim bi postali najnježnije osobe na svijetu Ali joj kako volim kad je dečko velika muškarčina- tj. kad se čini nedodirljiv i kad znam da je imao 300 cura i sve ih zajebavao Uvijek sam se u takve zagledala i valjda mi to postane izazov...i to mi je preslatko što takvi poslije budu najveće bebice :mazi |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
Nema tu ništa posebno. U prvom slučaju vidiš samoobrambenu karakteristiku nesigurne osobe. Kad si s nekim u stabilnoj vezi i zadovoljiš potrebe za ljubavlju i sigurnošću odnosno pripadanjem više nemaš potrbu za samoobranom. To je najprirodnija pojava i kod dečki i kod cura, pa i kod odraslih žena i muškaraca. | |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 16-05-06 Godina: 20
Poruka: 46
e tocno tako. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:51.

Uvijek sam se u takve zagledala i valjda mi to postane izazov...i to mi je preslatko što takvi poslije budu najveće bebice :mazi