| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Možda, ali kriteriji se s godinama mijenjaju. Na takve sam se prestala paliti još u srednjoj (dobro, malo kasnije). ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #491 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? Možda, ali kriteriji se s godinama mijenjaju. Na takve sam se prestala paliti još u srednjoj (dobro, malo kasnije). Nek on je jebe nikog dva posto, ali prema meni se mora ponašati kao prema princezi, i točka.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #492 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? i ponašat će se tako određeno vrijeme pa ćeš ga prevarit s grubijanom jerće ti sisy boy dosadit. onda će ti nakon određenog vremena dosadit grubijan , pa ćeš tražit romantičnog, kad ti dosadi romantinčni onda ćeš se zapalit za nekog freaka itd. činjenica je da žene ne znaju šta hoće, uglavnom im treba direkcija
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
| | #494 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? Citat:
| |
| | |
| | #495 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? Citat:
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #497 (permalink) | |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
| | #498 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 211
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? Citat:
![]() kak si znala da nemam curu,kaj se vidi ![]()
__________________ Bok buraz bok kada prdnem cujes rok | |
| | |
| | #500 (permalink) |
| Gazdarica Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 887
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? naravno bitan je izgled..vrlo..to je ipak prvo sto se uoci.. ali meni je najpresudnije da frajer ima nesto sexy u sebi jebozovno..ono ne mora biti da bi se okrenula za njim na cesti odmah..nego kemija.. naravno volim kada se moj decko takoder postavi zastitnicki, brizno ali i nadmocno.. ne volim pickice koje su previse kolegijane i da naravno..mora biti jako sposoban-- u zivotu i poslu.. ove druge karakteristike tipa smisao za humor,osjecajnost, inteligencija i umijece u sexu i sl mi je glupo spominjati uopce jer to je apriori svakoj zenski.. ja se nadam
__________________ Ne može nam nitko ništa jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:52.