| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: macor daa.....na milje.... sorry kaj se vidi...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #503 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? Citat:
![]()
__________________ Jebeš potpisr" | |
| | |
| | #506 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi... Godina: 19
Poruka: 711
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? al sad ozbiljno..volim kad je pažljiv i romantičan, duhovit, nepredvidljiv, da je vridan i da mu ja puno vridim... ![]()
__________________ These iron bars can't hold my soul in. |
| | |
| | #507 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? joly, da li mi dozvoljavš da ja budem taj koji će biti takav prema tebi ![]() vjeruj mi da bih prema tebi bio nježan do suptilnosti. ne bih mogao biti grub prema tebi ![]()
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
| | #510 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? volim kad je zanimljiv,intrigantan,duhovit i mora bit pažljiv prema meni,kad se sjeti nekih sitnica itd.....
__________________ ......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""...... |
| | |
![]() |
| Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:08.