| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Kako koja, ja ne, inače ne bih navela to u temi što volim kod muškaraca. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #511 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 12-10-07 Godina: 20
Poruka: 30
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? Citat:
__________________ hahaha...hehehe!!!!!!!!!! hi! | |
| | |
| | #512 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: zagreb-berlin Godina: 18
Poruka: 157
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? moj muškarac iz snova bi bio.... sportskog izgleda, lijepe face, da se ne boji ničega, koji će uvijek biti uz mene, koji me neće prevariti (gotovo nemoguće) pardon zanijela sam se.... a kao što sam napisala "moj muškarac iz SNOVA", ZNAČI TAKAV NE POSTOJI! a ako postoji, već je zauzet....
__________________ Love me, or hate me! Striptizeta |
| | |
| | #518 (permalink) | |
| Starter | Re: Što žene vole kod muškaraca? Citat:
![]() ![]() | |
| | |
| | #520 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? Kod muškarca najprije zamjetim njegovu jednostavnost ili nejednostavnost, bitno mi je da je jednostavan, ono skroz jednostavan, zabavan i sve što već ide k tome. Nevolim napuhane i umišljene frajere, to me tako odbije da pobjegnem glavom bez obzira. Sva sreća imam neku sposobnost brzo procjenim tko je kakav... ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:33.

a