| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Volite zaštitnika i nekoga tko će vas voditi u životu, naravno i da je dobar jebač. Jednostavan i iskren ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #522 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? kolikop ja znam zene vole dobru guzu... xD
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #523 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-08 Godina: 28
Poruka: 662
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? Vole široka ramena, jake ruke, prsa, žile po rukama, a vole i guzicu, ali što će im muška guzica nije mi jasno. Vole da tip zrači mirnoćom, da je samouvjeren, i da je inteligentniji od njih. |
| | |
| | #525 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? Hahahahahahahahahahaha... Hvala ti, baš si me nasmijao ...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #526 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Što žene vole kod muškaraca? Citat:
![]()
__________________ Zašto žene u prosjeku žive 8 godina duže nego muškarci? Zato jer im bog vrati vrijeme potrošeno na parkiranje. | |
| | |
| | #527 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 24
Poruka: 272
![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? Kako glupa tema. Pokažite mi prstom, slikom ili kako već, JEDNU žensku koja zna šta oće? LOL Ajte molim vas....pisat sranja kao "pouzdan, brižan, vakav onakav, dobar otac, ljubavnik, radnik, uredan, pametan, vamo tamo" i onda se takva uda za nekog ko će ju tavom oko stola ganjat ili kresat susjedstvo nedeljama prije tekme. Ma ajde molim te...
__________________ Nikad ne vjeruj stvorenju koje krvari pet dana zaredom a ne umre (c) Keskin, 2008. |
| | |
| | #530 (permalink) | |
| wayward | Re: Što žene vole kod muškaraca? Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:34.