| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 ha-ha Pa kaj nisu /te?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #552 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-01-08
Poruka: 119
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? Moj tip: izgled nije toliko bitan, moram osjetiti "ono nešto". Volim da je uredan, mirišljav, zabavan, ustrajan u svemu, da voli sport, da zna s djecom i nadasve da mi je uvijek podrška.... |
| | |
| | #553 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Što žene vole kod muškaraca? Citat:
Ljudi,imate prevelika očekivanja. ![]()
__________________ "When you are in Love you can't fall asleep because reality is better than your dreams." | |
| | |
| | #555 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? Prvo i osnovno pravilo bilo kakvog kontakta među spolovima glasi: ŽENE LAŽU. ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #557 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? ovo je besmislena tema, jer zene imaju razlicite stvari koje ih privlace kod muskaraca, isto kao muskarci sa zenama. jedna voli dugu, druga kratku kosu, jedna usminkano druga ne, nema tu pravila, osim sto sve do jedne vole dobru guzicu, da je lik visok, iskren, dobar i da ih postuje, al opet i tu ima iznimaka...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #558 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što žene vole kod muškaraca? i onda se svede da ni same neznaju kaj zele a i da ih bome i ono kaj imaju ne zadovoljava....pa dobro tko je tu lud?!...za sebe znam da jesam, tak da se ja ne brojim...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #559 (permalink) | |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? Citat:
![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
| | #560 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? ajme sto si me dobro nasmijala, al sto je je ovaj opis je kada trazi nekog za tetu u vrticu :lo ![]() izbaci ustrajan u svemu i mozda mogu upast u te gabarite ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:57.