| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: matea18 e tocno tako. A ništa nisi dodala o dimenzijama sprave...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Volim kulturne dečke, ne mora biti ni visok ni crn (što nije na odmet), ali mora biti fin. I nježan. Grubijani su mi odbojni. Što se izgleda tiče, velike zelene oči...prosječno tijelo i frizura koja ide uz lice...i meni je dovoljno...i definitivno mora imati zdrave i lijepe zube...eto
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #53 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Šta to znači "kulturan"? Da ne prostači? Ili da redovito ide u kazalište? Da se redovito pere? Ili da redovito čita Dostojevskog? Šta to znači "nježan"? Da plače kad se poreže na papir? Ili da govori tihim glasom?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #55 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
Nježan - usko povezano sa kulturnim, ne mislim na to da plače ili slično. Nemam ništa protiv plakanja, priznajem, voljela bi natjerati frajera da plače. Nekon toga bi vjerovatno dobio nogu.
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
| | #56 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Nema ništa loše u kazalištima, naprotiv... Samo me zanimalo pojašnjenje.. da vidim uklapam li se u taj ideal... očito ne.. ja baš previše bešitmam (psujem), čak u tome uživam... nema mi većeg gušta nego izmislit neku novu grezoću (gadariju)... ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #58 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Pa da... Ma nije ni to loše (mislim na beštimanje) samo treba imat mjeru... ne možeš ni to svugdje i u svako vrijeme
| | |
| | #60 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura Zadnji Uredio eowyn : 10-01-07 u 21:27. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:46.

e tocno tako.