| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; os rec da volis piletinu ili sto?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #602 (permalink) | ||
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? Citat:
Volim i to Citat:
![]() Ja mislim da je su to jedne od najvažnijih kvaliteta. Rep +
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... | ||
| | |
| | #604 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? Ma, dobar si ti....samim tim sto si tako mlad shvatio: Citat:
![]() Mi volimo dijetalno! ![]() ...a muskarci vole ooooohhh....yeeeesss... ![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #605 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? sa svim se slazem osim da zene vole da ih se bespogovorno slusa i da im se robuje... one vole da im pomognes i da budete ravnopravni, al u dubini duse vole imat muskarca koji je iznad njih, mozda se varam, a mozda ne zele to priznat
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #606 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? Citat:
![]() iako necemo priznati da vi mozete biti iznad nas, mozete na nama, al' to je druga prica
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #607 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? tako mlad, a sve znam, i solo da stvari budu bolje ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #609 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? nisan se ja preda, stovise, samo ono ne zelin jos nista dok osjecan prema bivsoj nesto, a u to san se jucer uvjerija kad san ju vidija ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:52.