| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Koga bi izabrale, recimo jedan tip ima lovu, sto se tice izgleda i karaktera, recimo trojka, a drugi da ima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #651 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-08 Godina: 28
Poruka: 634
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? Koga bi izabrale, recimo jedan tip ima lovu, sto se tice izgleda i karaktera, recimo trojka, a drugi da ima placu mjesecno oko 3500 kn, super izgleda, super se slazete s njim, ali vozi neku krntiju a onj prvi mercedes? |
| | |
| | #652 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,537
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? Naravno, ovog drugog, lako je kupiti nov auto, ali dobar karakter i solidan izgled zajedno nije! Samo pomislim kako bih se osecala da se svakog jutra budim pored njega, i sve mi bude jasno!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #653 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,020
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? Bravo!!! Upravo tako!!! Slažem se sa ovim postom.
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #654 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: Što žene vole kod muškaraca? not,ni najmanje not,ni najmanje Citat:
![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #659 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Što žene vole kod muškaraca? Citat:
![]() ![]() ili bi one trebale ostat djevice?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #660 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Što žene vole kod muškaraca? Citat:
družiš se s intelektualcem, naveče izlaziš s romantičnim muzičarem, a za sex će poslužit i ovaj s krntijom i minimalcem, ako zadovoljava elementarne higijenske zahtjeve.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:42.

najjače mi ovo iza "papučar" 
a šta onda kad neki dečki jebu neke gadne tete koje em nemaju facu em nemaju tjelo?
ili bi one trebale ostat djevice?