Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; da ja ipak napisem nesto na ovu temu. cure ne znaju sta vole kod deckiju.kad si dobar i pazljiv ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-06-08, 15:51   #661 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 63
foxxy
Re: Što žene vole kod muškaraca?

da ja ipak napisem nesto na ovu temu.
cure ne znaju sta vole kod deckiju.kad si dobar i pazljiv onda bi grubijana,a kad si grubijan onda im i to dosadi pa bi njeznog i romanticnog.
foxxy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-06-08, 15:57   #662 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 789
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

slažem se. mislim da uglavnom žene ne znaju šta žele (posljedica višestoljetnog patrijarhata na ovim prostorima) ipak, žene su koliko slične toliko i različite u odabiru partnera, baš kao i mi - muškarci. skoro svakoj ženi se sviđa druagčiji tip muškarca, iako postoje određeni tipovi koji se sviđaju većini žena(blago njima), kao i tipovi koji se ne sviđaju većini žena (jao li se njima)
Odgovori sa citatom
Star 11-06-08, 16:20   #663 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,719
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Zar nije pravo na sex i tim tetama zajamčeno ustavom
ili bi one trebale ostat djevice?
nije važan izgled,to sam već rekla,i ne bi bilo fer da cure koje malo lošije izgledaju niko ne želi....
mene ne pitaj o sexu.... to pitaj nekog iskusnog jebača/icu
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-06-08, 18:09   #664 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,632
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Zakljucak: bitno je da ima sta da se jebe!
Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
not,ni najmanje
Bice, bice...

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
mene ne pitaj o sexu.... to pitaj nekog iskusnog jebača/icu
See?
Odgovori sa citatom
Star 13-06-08, 18:15   #665 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 4,987
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Čiste nokte
Zaštitničko ponašanje.
Arylin je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 20:07   #666 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-12-06
Poruka: 20
ezroller se izdvaja iz mase

... mislim da ima i slicna tema na muskom kutku.. al je mnogo mnogo kraca
... valjda je to ona fora da si cure od malena zamisljaju idealnog muskaraca... i vjencanje.. al to je valjda samo americka fora
ezroller je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 20:42   #667 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika tendre poison

Datum registracije: 18-06-08
Poruka: 817
tendre poison ima ono neštotendre poison ima ono neštotendre poison ima ono neštotendre poison ima ono neštotendre poison ima ono neštotendre poison ima ono nešto

Citat:
šta prvo primjetite na dečku...koji su vam kriteriji?
Sad se svi raspisali o nekim osobinama, al činjenica da ono što se prvo primjeti je izgled.
Ja primjetim lice prvo, oči, osmijeh, pa onda ramena, ruke, guzu...
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 21:36   #668 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,290
maja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masi

snažne ruke,prodoran pogled,blagi zavodnički smješak,muževan glas...
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-08, 07:54   #669 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Žile. I dupe. Evo to sam naučio na ovom forumu.
Ne razumijem kako se nekom može sviđat muško dupe. I šta to ima u žilama da vam se tako sviđaju? Trebam žensko mišljenje. Ajde nek mi to neko objasni. Još niko nije uspio.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-08, 08:29   #670 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,445
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Žile. I dupe. Evo to sam naučio na ovom forumu.
Ne razumijem kako se nekom može sviđat muško dupe. I šta to ima u žilama da vam se tako sviđaju? Trebam žensko mišljenje. Ajde nek mi to neko objasni. Još niko nije uspio.
Žile- jer žile nemaju mlakonje i oni koji nisu digli u životu teže od kašike
Guza- pa sad... tebi se srećom ne sviđa , inače bi bio u temi sa ovih dana polularnim Vladekom , a inače pa zato jer je i ona vjerojatno neki ''simbolčić'' muškosti, pretežno se pojavljuje u osoba koji se također bave sportom ili su lijepo građeni... (pričamo o dobroj guzi, malo onako čvrščoj, da imaš za šta uhvatit )
ali oni štiglići od muškića, ne djeluju macho...

A ove obje karakteristike su vezane za osjećaj sigurnosti, što je ženama jako bitno

ajde pitaj još
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 04:09

Trenutno vrijeme na forumu: 14:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114