| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mama A joj...to nice to be true A da li znaš da sam taj s bloga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #64 (permalink) | |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Ja neman pojma šta bi van napisala... kad gledan dečke s kojima san do sada bila...niti jedan nema ništa zajedničko... jedan je visok,jedan je plavi drugi je crni.... eto...meni nije važan izgled...važno mi je da je dečko dobar,duhovit,nježan i eto tako.. ne volin neke frajerčine ...jer oni uvik ispadnu kreteni... ![]()
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca heh, ovo mi je dobro... ''nije mi važan izgled'' a onda kad joj priđe gabor intelektualac okreće z očima... istodobno očijukajuć s komadom ![]() ja bar iskreno... važan mi je izgled ali ne više od ostalih osobina
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #68 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca pa izgled i nije tako bitan, a sad cu ti dati i primjer. poznajem jednog decka vec neko vrijeme i bas mi i nije bio neki komad, premrsav za moj ukus i ostale sitnice, ali nisam ga poznavala toliko dobro, ali kad sam ga upoznala vidjela sam da je super i, kak da ti kazem, sad mi je puno zgodniji u svakom pogledu.
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Slazem se s mamom, isti slucaj . Sta sam duze s njim to mi je sve zgodniji, a u pocetku mi i nije bia nesto.
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:02.