| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Volim kad ima nesto komplikovano u pogledu, izrazu lica, a ne kad mi je transparentan... Volim kad je malo namrgodjen, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #701 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? Volim kad ima nesto komplikovano u pogledu, izrazu lica, a ne kad mi je transparentan... Volim kad je malo namrgodjen, kao da je ljut, kad ne znam da li bi me ubio ili zgrabio samo za sebe... Volim kad je zamisljen i misteriozan...kad ne mogu tako lako da ga procitam, kad me zbuni...
__________________ The rage and love... the story of my life... |
| | |
| | #702 (permalink) | |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? Citat:
![]() ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. | |
| | |
| | #704 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? ![]() i ja tebe ![]() moran naci jednu takvu, al malo je takvih ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #705 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? kakvih? Mozda cudno, ali volim kad bi mu se po izrazu lica reklo da ima neki problem... Ne volim one koji se stalno hi-hi-hi, a ne podnosim muske alapace!
__________________ The rage and love... the story of my life... |
| | |
| | #706 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca? pa razumnih i smisnih s kojima se slazem u stavovima i pogledima, uglavnom ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:01.

...samo imam nekog posla u zadru prije