Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Ja nisam rekla da mi izgled nije vazan, a mislim da nije ni mama. Stvar je u tome da primjetis ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-01-07, 02:11   #71 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,406
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti
Re: Što žene vole kod muškaraca

Ja nisam rekla da mi izgled nije vazan, a mislim da nije ni mama.
Stvar je u tome da primjetis nesto lijepo u nekoga sto na prvi pogled nisi primjecivala. Ili nesto sexy.

Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 02:15   #72 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

naravno da mi je izgled bitan. ali mozes ti nekoga tko je zgodan primjetiti, ali sta ti vrijedi izgled ako je on seljacina? zelim samo reci da nije presudan, sa vremenom uocis neke sitnice i neke ti njegove "mane" postanu simpaticne i sexy
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 02:17   #73 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ronaldinho_girl

Datum registracije: 10-01-07
Godina: 16
Poruka: 438
Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ronaldinho_girl

kaj ti ne postane sve dosadniji i ružniji.....
Ronaldinho_girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 02:20   #74 (permalink)
...ide u školu!

mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Ronaldinho_girl Pogledaj Poruke
a zasto bi ako je zabavan, pametan, simpatican...
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 02:24   #75 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,406
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

U mom slucaju ne, da sam gledala samo izgled sigurno bi mi postao sve dosadniji, a vjerovatno i ruzniji. Jer nisam s nekim samo zbog njegovog izgleda nego i zbog drugih kvaliteta. A te druge kvalitete ga cine ljepsim od nekih manekena, a sigurno i manje dosadnim.

Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 02:28   #76 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Ronaldinho_girl Pogledaj Poruke
Sorry na pitanju, ali da te prvo pitam koliko imaš godina? Ja sam tako razmišljala kad sam bila 8.razred

Meni se ni jedan moj dečko nije svidio na prvi pogled Sa ovim današnjim sam toliko ratovala u početku da nisam ni skužila da je zapravo prezgodan Ali i za to me bolio đon i tek kad sam shvatila koliko je dobar i zabavan i sladak (ne fizički, nego po ponašanju), onda sam tek krenula s njim i već sam sad 6 godina u vezi.

A imala sam par brljanja sa prezgodnim dečkima-tj.onima kod kojih mi je prvo izgled upao u oči, ali se pokazalo da nisu imali ništa drugo ni za pokazati osim toga Pa to ne mogu ni nazvati vezom jer je prekratko trajalo

Tako da, ono što prvo zamjetiš na dečku je i ono što ti se na njemu najviše sviđa, a ako je to izgled, onda se to nikako ne može dobro završiti

Zadnji Uredio eowyn : 11-01-07 u 02:31.
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 02:29   #77 (permalink)
Regularni forumas

Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase
nije važno....ionako je otvaranje same te teme jako glupo, ukusi su različiti i nemože se točno definirati kaj žene vole kod muškaraca....može se jedino raspravljati o tome, al kako se kaže -o ukusima se ne raspravlja

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
U mom slucaju ne, da sam gledala samo izgled sigurno bi mi postao sve dosadniji, a vjerovatno i ruzniji. Jer nisam s nekim samo zbog njegovog izgleda nego i zbog drugih kvaliteta. A te druge kvalitete ga cine ljepsim od nekih manekena, a sigurno i manje dosadnim.

manekeni su ružni

Zadnji Uredio eowyn : 11-01-07 u 02:33.
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 02:30   #78 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,175
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

A mogu ja pitati kad i kako primjetite to nešto "dublje" u dečku ako vam je odbojan na prvi pogled?

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 02:32   #79 (permalink)
Regularni forumas

Cool Re: Što žene vole kod muškaraca

Citat:
Pravi autor: eowyn Pogledaj Poruke
Sorry na pitanju, ali da te prvo pitam koliko imaš godina? Ja sam tako razmišljala kad sam bila 8.razred

Meni se ni jedan moj dečko nije svidio na prvi pogled Sa ovim današnjim sam toliko ratovala u početku da nisam ni skužila da je zapravo prezgodan Ali i za to me bolio đon i tek kad sam shvatila koliko je dobar i zabavan i sladak (ne fizički, nego po ponašanju), onda sam tek krenula s njim i već sam sad 6 godina u vezi.

A imala par brljanja sa prezgodnim dečkima-tj.onima kod kojih mi je prvo izgled upao u oči, ali se pokazalo da nisu imali ništa drugo ni za pokazati osim toga Pa to ne mogu ni nazvati vezom jer je prekratko trajalo

Tako da, ono što prvo zamjetiš na dečku je i ono što ti se na njemu najviše sviđa, a ako je to izgled, onda se to nikako ne može dobro završiti

sad si kao jako iskusna....
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 02:33   #80 (permalink)
...ide u školu!

pa da ukusi su razliciti i meni se nikad nisu previse svidali mrasvi decki....cak mi se ni ovaj nije dopao na prvi pogled, ali sad mi je strasno sexy...napet
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 05:09

Trenutno vrijeme na forumu: 16:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114