| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Ja nisam rekla da mi izgled nije vazan, a mislim da nije ni mama. Stvar je u tome da primjetis ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Ja nisam rekla da mi izgled nije vazan, a mislim da nije ni mama. Stvar je u tome da primjetis nesto lijepo u nekoga sto na prvi pogled nisi primjecivala. Ili nesto sexy.
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #72 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca naravno da mi je izgled bitan. ali mozes ti nekoga tko je zgodan primjetiti, ali sta ti vrijedi izgled ako je on seljacina? zelim samo reci da nije presudan, sa vremenom uocis neke sitnice i neke ti njegove "mane" postanu simpaticne i sexy![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca U mom slucaju ne, da sam gledala samo izgled sigurno bi mi postao sve dosadniji, a vjerovatno i ruzniji. Jer nisam s nekim samo zbog njegovog izgleda nego i zbog drugih kvaliteta. A te druge kvalitete ga cine ljepsim od nekih manekena, a sigurno i manje dosadnim.
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Sorry na pitanju, ali da te prvo pitam koliko imaš godina? Ja sam tako razmišljala kad sam bila 8.razred Meni se ni jedan moj dečko nije svidio na prvi pogled Sa ovim današnjim sam toliko ratovala u početku da nisam ni skužila da je zapravo prezgodan Ali i za to me bolio đon i tek kad sam shvatila koliko je dobar i zabavan i sladak (ne fizički, nego po ponašanju), onda sam tek krenula s njim i već sam sad 6 godina u vezi. A imala sam par brljanja sa prezgodnim dečkima-tj.onima kod kojih mi je prvo izgled upao u oči, ali se pokazalo da nisu imali ništa drugo ni za pokazati osim toga Pa to ne mogu ni nazvati vezom jer je prekratko trajalo ![]() Tako da, ono što prvo zamjetiš na dečku je i ono što ti se na njemu najviše sviđa, a ako je to izgled, onda se to nikako ne može dobro završiti ![]() Zadnji Uredio eowyn : 11-01-07 u 02:31. |
| | |
| | #77 (permalink) | |
| Regularni forumas | nije važno....ionako je otvaranje same te teme jako glupo, ukusi su različiti i nemože se točno definirati kaj žene vole kod muškaraca....može se jedino raspravljati o tome, al kako se kaže -o ukusima se ne raspravlja ![]() Citat:
manekeni su ružni Zadnji Uredio eowyn : 11-01-07 u 02:33. | |
| | |
| | #78 (permalink) |
| charolastra | Re: Što žene vole kod muškaraca A mogu ja pitati kad i kako primjetite to nešto "dublje" u dečku ako vam je odbojan na prvi pogled?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| Regularni forumas | Citat:
sad si kao jako iskusna.... | |
| | |
| | #80 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca pa da ukusi su razliciti i meni se nikad nisu previse svidali mrasvi decki....cak mi se ni ovaj nije dopao na prvi pogled, ali sad mi je strasno sexy...napet ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
![]() |
| Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:08.

i sexy

Ali i za to me bolio đon i tek kad sam shvatila koliko je dobar i zabavan i sladak (ne fizički, nego po ponašanju), onda sam tek krenula s njim i već sam sad 6 godina u vezi.