| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Sudbonosno da..... u Društvo forumu; može,petroviću organizirat ćeš nam vjenčanja... a odakle tebi toliki savijeti? evo za sve mlade i mladoženje,ako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Sudbonosno da..... hahahahaha...neukrotiva to tvoja kolekcija rakijica,ti se već spremila za crne dane, ![]() ![]() otkud mi toliki savjeti?pa recimo da imam veliku opću informiranost... kakva rakija,bum ja tebi napravil kokice u mikrovalnoj... ![]() ![]() !!!!!!
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,032
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sudbonosno da..... Citat:
![]() Moze i koji slikovni dokaz tvog znanja.... ![]() Neukrotiva super post samo tako dalje..... osobno da biram zadnja bi bila moj izbor a i izbor mog zarucnika..... ![]()
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics | |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Sudbonosno da..... Citat:
hm..slikovni dokaz-->recimo da mi likovni nije jača strana! ![]()
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions | |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Banned | Re: Sudbonosno da..... Citat:
![]() ah ah,kokice su kao stvorene za mene,još ak su iz mikrovalne < ![]() e da,evo i malo keksy podvezica ![]() morat ću takvu neku imat kad se budem udavala da muž ima šta trgat zubima ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Sudbonosno da..... gle neukrotiva kad ti muž bude šizio po kući samo mu lijepo pustiš neku utakmicu nogometa,bilo bi dobro da igra hrvatska...vidit ćeš ga onda...oće biti cakani,moći ćeš mu staviti dudu u usta... fine ti podvezice,ionako su meni najljepše crne.. i ti se kao ideš udavat u svojoj 26,27...daj ćuti..kolko imaš slika ne bi se čudio da već ove godine čujem svadbena zvona....i ono čujem na radiju,ovu pjesmu posvećuje tata svojoj neukrotivoj i njezinom mužu tajkunu neukrotivom!hahahahhaha
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Sudbonosno da..... spremit ćeš mu kokice,gle čuda...nema što,jelo puno proteina,vitamina,ugljikohidrata i ostalih stvari... pa zar znaš spremiti samo kokice? ispičkat ... ![]() ![]() ....kao što sam rekao,posjeduješ ogromni vokabular hrvatskih domaćih riječi!!!
| | |
![]() |
| Tagovi: svadba, svatovi, udaja, vjencanje, zenidba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:52.

!!!