Mislim da nije trudna.
A za test ne znam koliko je pouzdan![]()
Raspravljate o temi Sumnja na trudnocu u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Pozdrav svima. Jucer oko 16:00h imao sam spolni odnos s djevojkom i pri tome je pukao kondom, pri vrhu. Izvadio ...
Mislim da nije trudna.
A za test ne znam koliko je pouzdan![]()
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
pod uvjetom da je točno slijedila upute test daje pouzdan odgovor..ali ako je odgovor negativan možda je test izvela prerano (što mislim da je) i mokraća niske koncentracije također može dati negativan rezultat stoga nek pričeka nekoliko dana pa nek ponovi test ili nek posjeti liječnika što je i najsigurnije...
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.
vjerojatno nije trudna, a mislim da ste test napravili prerano, pričekajte još dan,dva.. a testovi su prilično pouzdani....
Možete tih testiranja obaviti koliko hoćete, ali bacate novac. Jebote, 28 ti je godina - a nemaš pojma o osnovama.
Test je precizan dva tjedna nakon ovulacije, što znači pri kraju ciklusa. Neka ga napravi 23. ili 24. 6., prije ne.
Pilula za dan poslije već ima smisla, ali mislim da nepotrebno paničariš.![]()
Potpisi su za budale.
cek, mala pije vec nekakve hormonske tablete?? koje?
jbt, nisi svrsio u nju i jos k tome pije pilule.. covjece, ne da nije trudna, nego nije trudna 150%.. daj razmisljajte malo.
i prije nego sto se odlucite uzimati jos nekakve tablete bilo bi pametno posavjetovat se s ginekologom oko toga![]()
uz ogromnu kolicinu neinformiranosti jos me vise zanima... koji kurac si ga vadija vani i provjerava prije nego ces svrsiti? jel jos ko to radi pa san samo ja retardiran ili![]()
Pije Diane 35 oko mjesec dana, samo sto nismo sigurno koliko su one pouzdane kao kontracepcijsko sredstvo.
ma nije trudna.mislim da su testovi pouzdani(bar su kod mene bili)probala ih nekoliko puta i vrsta,ali vi to prerano testirate.pričekajte bar do kraja mjeseca.![]()
diane jesu kontracepcijsko sredstvo
nije u drugom stanju