Stranica 1 od 7 123456 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 68
Like Tree3Likes

Sumnja na trudnocu

Raspravljate o temi Sumnja na trudnocu u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Pozdrav svima. Jucer oko 16:00h imao sam spolni odnos s djevojkom i pri tome je pukao kondom, pri vrhu. Izvadio ...

Starter
    Datum registracije
    02-07-07
    Starost
    31
    Poruka
    9
    Liked
    0 times

Sumnja na trudnocu

Pozdrav svima. Jucer oko 16:00h imao sam spolni odnos s djevojkom i pri tome je pukao kondom, pri vrhu. Izvadio sam ga netom prije ejakulacije tako da nisam svrsio u nju. Tek tada sam vidio da je kondom pukao. E sad, djevojka i ja ipak panicarimo da nije ostala trudna. Danas ujutro oko 8:00h napravila je test na trudnocu i on je bio negativan. Da li je napravila test prerano i koliko je to pouzdano? Ciklus joj je neredovit pa zbog toga pije hormonske pilule za stabiliziranje ciklusa. Zadnja menstruacija joj je trajala od 27. - 31. 5. Prema tome, sljedecu ocekuje 27. - 28. 6. Sutra cemo kupiti jos jedan test za trudnocu i pilulu za dan poslije da budemo sigurni. Sto vi mislite, koje su sanse da je ostala trudna? Koliko je pouzdan ovaj danasnji rezultat na testu za trudnocu s obzirom da je proslo tek 16 sati od spolnog odnosa?
    Molimo za pomoc.

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Re: Sumnja na trudnocu

Mislim da nije trudna.
    A za test ne znam koliko je pouzdan
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika zavodnica no.1
    Datum registracije
    10-01-09
    Poruka
    2,311
    Liked
    55 times

pod uvjetom da je točno slijedila upute test daje pouzdan odgovor..ali ako je odgovor negativan možda je test izvela prerano (što mislim da je) i mokraća niske koncentracije također može dati negativan rezultat stoga nek pričeka nekoliko dana pa nek ponovi test ili nek posjeti liječnika što je i najsigurnije...
    Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
    Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.

V.I.P. Član Avatar od korisnika ally
    Datum registracije
    11-03-09
    Poruka
    4,654
    Liked
    505 times

vjerojatno nije trudna, a mislim da ste test napravili prerano, pričekajte još dan,dva.. a testovi su prilično pouzdani....

Akademik Avatar od korisnika Scorpy
    Datum registracije
    18-10-08
    Poruka
    4,137
    Liked
    74 times

Možete tih testiranja obaviti koliko hoćete, ali bacate novac. Jebote, 28 ti je godina - a nemaš pojma o osnovama.

Test je precizan dva tjedna nakon ovulacije, što znači pri kraju ciklusa. Neka ga napravi 23. ili 24. 6., prije ne.

Pilula za dan poslije već ima smisla, ali mislim da nepotrebno paničariš.
    Potpisi su za budale.

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

cek, mala pije vec nekakve hormonske tablete?? koje?

jbt, nisi svrsio u nju i jos k tome pije pilule.. covjece, ne da nije trudna, nego nije trudna 150%.. daj razmisljajte malo.

i prije nego sto se odlucite uzimati jos nekakve tablete bilo bi pametno posavjetovat se s ginekologom oko toga

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

uz ogromnu kolicinu neinformiranosti jos me vise zanima... koji kurac si ga vadija vani i provjerava prije nego ces svrsiti? jel jos ko to radi pa san samo ja retardiran ili

Starter
    Datum registracije
    02-07-07
    Starost
    31
    Poruka
    9
    Liked
    0 times

Pije Diane 35 oko mjesec dana, samo sto nismo sigurno koliko su one pouzdane kao kontracepcijsko sredstvo.

Starter Avatar od korisnika rteam
    Datum registracije
    17-06-09
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

ma nije trudna.mislim da su testovi pouzdani(bar su kod mene bili)probala ih nekoliko puta i vrsta,ali vi to prerano testirate.pričekajte bar do kraja mjeseca.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

diane jesu kontracepcijsko sredstvo

nije u drugom stanju

Stranica 1 od 7 123456 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku