| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi svaki frajer skriva neke tajne a to su... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dark_zg Koji muškarac zna čuvati tajnu?, ako ništa drugo povjerit će se svojoj mamici!! eh, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,462
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaki frajer skriva neke tajne a to su... Citat:
![]()
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaki frajer skriva neke tajne a to su... ja mami nista ne govorim, al ozbiljno, ima par ljudi koji znaju sto ja zelin da znaju sto je moje, moje je i nicije ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,823
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaki frajer skriva neke tajne a to su... Ovaj moj nije toliko tajanstven koliko ga nekad uhvati nesto i postane toliko hiperaktivan.. Majmunce pravo, samo skace uokolo ![]() ![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaki frajer skriva neke tajne a to su... Ne znam šta da kažem ali jbg, mislim da ima istine u svemu tome.... Te male laži su uglavnom da ova druga strana ne bi pomislila svašta , pogotovo kad je žensko u pitanju.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaki frajer skriva neke tajne a to su... @neukrotiva ne bas, ja imam poseban odnos s ljudima, otvaram se do neke granice i triba dosta da me se uopzna, samo kad zelimpodjelim nesto s drugima inace volim svoje probleme zadrzat za sebe i rjesit ih, prijatelji su tu uvik potpora, al svatko za neki drugi problem, ako me razumis ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:48.