| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi svaki frajer skriva neke tajne a to su... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 tomy ti pokušavaš da kažeš da moja tema ne valja??? skidaj gaće,i sagni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: svaki frajer skriva neke tajne a to su... Citat:
![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Banned | Re: svaki frajer skriva neke tajne a to su... pa kak se otvarate kad idete kakit na wc? onda vam nije problem ni širom se otvorit i onda sve ispada van... tako se i nama ženama,tako nježnim stvorenjima,tako dobrim i bespomočnim osobicama možete otvorit,ipak bolje nama neg wc-u... ![]() |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Banned | Re: svaki frajer skriva neke tajne a to su... znam ja šta ti misliš o temi ![]() ma normalna sam ja,sam nekad skrenem s uma ![]() pa da,bolje se otvorite nama neg onom wc-u... jel kad se otvorite wc-u nakon tog famoznog otvaranja,povučete vodu (bar bi trebali) i onda to što ste se otvorili padne u vodu i ko da se niste ni otvorili,a nama kad se otvorite mi to pamtimo ![]() |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Ajicakol
Poruka: 1,094
![]() ![]() ![]() | Re: svaki frajer skriva neke tajne a to su... Ahaha, skoro nitko nema pojma nis o meni. Niti ce znat. Ljudi koji su posebni u mom zivotu me jako dobro poznaju. Sasvim dovoljno. I da... Tajne nemam. Stvarno nemam... Osim pinova za bank cards ![]() |
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,024
![]() | Re: svaki frajer skriva neke tajne a to su... Priznajem nekad volim oblačit žensko rublje,brijat noge i lakirat nokte ![]() ![]() ![]() ![]() Ma neman nekih tajni sada,sa ljudima sa kojia san jako dobar znaju sve o meni iako je takvih malo jer ne vjerujem baš svima,odnosno opeka san se par puta pa onda... |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:12.

buahahaha