| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Tamponi u Društvo forumu; Curke,znam da je ova tema vać bila,ali...Zanimame da li koristite tampone i koje,kako se osjećate i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-04-07 Lokacija: Čakovec Godina: 24
Poruka: 19
![]() | Re: Tamponi Kako ću znat koji tampon koristiti?Svi kažu da je za prvi put najbolje uzet one mini tampone,ali šta će mi to.Pa koliko to upija.Sad ja ne znam koliko ja krvarim jer jedan uložak od 4 kapljice mi traje 7 sati pa...ali ga nije više ugodno koristit.A onaj od pola (to mi je stara jednom kupila) trajao je(još 2 dan menge) 3 sata,a onda se probilo do traperica živi užas!Pa sad ne znam.Kakvi su to tamponi sa aplikatorom? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,344
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tamponi Pa ne znam ja otkad znam za sebe uzimam mini, nema ti to veze, iako su mini isto upijaju, samo moraš češće mijenjat... a te s aplikatorom nisam koristila.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tamponi Ja isto koristim ob, ali imam obilna krvarenja pa su mi mini premali. Predlažem da za prvi put staviš mini i isprobaš po doma nostit. Skužit ćeš sve sama. Ako ga staviš pravilno, ne bi trebala ni osjetiti ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Tamponi ako neznas kad da ih mjenjas napravi probu dok si doma. vrlo jednostavno zar ne? probaj prvo s najmanjim (mislim da su 2 kapljice), onda s onim vecim (3 kapljice) ali obavezno komfort (jer su glatki pa se lakse umecu i vade van). to govorim za ob tampone, za ostale neznam. ne mozes se niti ravnati po drugima kad nikome niju menge jednako obilne... probaj sama pa ces znati.
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
![]() |
| Tagovi: tamponi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:44.