| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Tamponi u Društvo forumu; Da,ali ako jako krvariš šta ćeš trošit novac na one mini.Ja sad ne znam to odredit pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: Rijeka Godina: 22
Poruka: 941
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tamponi Da,ali ako jako krvariš šta ćeš trošit novac na one mini.Ja sad ne znam to odredit pa da li kapljice na ulošcima i tamponima isto znače,mislim da li ako je na tamponu 2 kapljice i na ulošku 2 da li uložak ili tampon više upijaju i za koliko?Ti sa aplikatorom su kako sam ja shvatila sa nekom zaštitom,hm... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Tamponi evo ovako... ja koristim ili one s 2 ili s 3 kapljice. s 3 kapljice u prva 3-4 dana, nakon toga one s 2 kapljice. iako mi mens zna biti obilna ne trebaju mi veci tamponi od tih - cesce ih mjenjam vise radi higijene.
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tamponi kupi o.b. confort i pročitaj jebene upute. skužit ćeš sve imaš 23 god daj odi kod ginekologa........i šta ti uopće radiš još u školi sa 23?
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #15 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tamponi Citat:
Citat:
![]() Mean girl- imaš pakiranje od 8 komada. Pri kraju mjesečnice ne krvariš jako pa ćeš mini upotrijebiti na kraju ako ti ne odgovaraju za nositi cijelo vrijeme.. Neće ti poropast novac. Xtina fan- Ako ćeš se osjećati sigurnije kupi one najveće i gotova stvar. Ne znam čemu filozofiranje oko veličine tampona. Ne znam za te s aplikatorom. | ||
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: Rijeka Godina: 22
Poruka: 941
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tamponi Citat:
A dobro onda,hvala.![]() | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Tamponi ja ih ne koristim po noci. a kolicina upijene krvi ovisi o velicini tampona.
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Tagovi: tamponi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:18.