| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Tamponi u Društvo forumu; znam...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-06-07 Godina: 20
Poruka: 14
![]() | Re: Tamponi prije 2-3 mj. sam počela koristiti ob. tampone. odlični su. prva dva-tri dana ih mijenjam svaka 2 sata, poslije svaka 3-4 sata. za početak ti je bolje odabrati manje tampone, ali kasnije možeš i veće, ovisno o jačini krvarenja |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 96
![]() | Re: Tamponi Prvi put kad sam stavila..osjetila sam i smetalo mi je...( jer nisam dovoljno dobro stavila)...o.b. normal prva 2-3 dana...a mini ostalo...ali preko noci ne stavljam jer moze doci do onog šoka... =)
__________________ ...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista... |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 06-11-07 Lokacija: a stigla...tko zna od kud. Godina: 37
Poruka: 28
![]() | Re: Tamponi Citat:
kakvog šoka?? Definitivno za tampone. Uopće ne mogu zamisliti te dane bez njih. | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 906
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tamponi Veličina tampona ovisi isključivo o obilnosti mjesečnice. Koristim ob već poprilično dugo, ne volim uloške jer imam obilnija krvarenja-ne osjećam se "čisto". Ako se tampon dobro smjesti-nema teorije da se osjeti. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-11-07 Lokacija: everywhere...
Poruka: 28
![]() | Re: Tamponi nedavno sam isprobala ob mini i bilo mi je jako cudno...uglavnom, mislim da bi ih dalje koristila jedino u nekim iznimnim situacijama i to u zadnje dane mjesecnice. al ako se tampon pravilno umetne stvarno se nista ne osjeti... zasad ostajem pri uloscima... sretno ![]()
__________________ Download.hr - Download programa i igrica |
| | |
![]() |
| Tagovi: tamponi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:13.

...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista...