| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi tip dečka u Društvo forumu; koji je vaš tip dečka? što mislite za ronaldinha?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: tipičnost Specifičnu facu? Kakva je sad pa to? Ronaldinho je jedan od onih za koje kažem Joooooj jadan!!! A šta ja znam, volim i crne i plave i smeđe, ovisi šta u glavi imaju!
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: tipičnost ronaldinho? djizs... toliko se zgodnijih, ljepsih, normalnijih decki moze vidjeti na ulicama... kud bas njega? LOL
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #10 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tipičnost Moj tip dečka: fizički: tamnija kosa, svjetlije oči, višlji (dugih udova; torzo, ruke, noge), mršaviji, da nema neka kokošja ramena i izraženijih kostiju (kukovi) i to je to. A psihički: kog briga, fizički izgleda. ![]() ---------------------------------------------------------- Ronaldinjo? Ne mislim.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
![]() |
| Tagovi: tipicnost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:13.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!