| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Tko je najveća rospija na forumu? u Društvo forumu; hehehe, glasao za bambinu iako je inaktivna... |
| Vidi Rezultate Anketa: Najveća rospija je: | |||
| mama | | 9 | 20.93% |
| teica | | 3 | 6.98% |
| eowyn | | 20 | 46.51% |
| Wamp | | 5 | 11.63% |
| saan | | 0 | 0% |
| MATILDA | | 1 | 2.33% |
| bambina_ | | 2 | 4.65% |
| Eva | | 1 | 2.33% |
| 5823 | | 1 | 2.33% |
| mysterious | | 1 | 2.33% |
| Glasači: 43. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Veteran | Re: Tko je najveća rospija na forumu? Zna se - eowyn je najveća rospijetina ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-09-06 Lokacija: Kentučki
Poruka: 117
![]() | Re: Tko je najveća rospija na forumu? Ja se još dvoumim ![]() Zašto nema multiple choice? ![]()
__________________ Ako ne možete da živite jedno bez drugog, vjenčajte se pa ćete moći. ![]() Link na blog sam morao obrisati. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,358
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je najveća rospija na forumu? najveća rospija i VJEŠTICA na ovom forumu je Eowyn, bez konkurencije... ali ne znam zakaj mi je najviše fora svađat se s njom ![]() nadam se da ćeš mene izabrat za najvećeg gnjavatora, bit ću počašćen
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Purger | Re: Tko je najveća rospija na forumu? Moj glas za mamu...iako ne znam zakaj...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je najveća rospija na forumu? eowyn bez konkurencije ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je najveća rospija na forumu? Mislim da na gornjoj listi uopće nema dvojbe... Titula najveće nije upitna... Eowyn, konkurencija ti je slaba, skoro pa nikakva. Trebala si postavit pitanje tko je druga najveća rospijetina na forumu... Jer sasvim je jasno kome pripada titula prvoplasirane ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #19 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je najveća rospija na forumu? he he he he he.. Pa zato mi i jesi najdraža moderatorica...
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumu, najveca, rospija, tko |
« koliko su normalna naša raspoloženja
|
vjenčani ste sa muškarcem kojim niste prvi u krevetu-kako to podnijeti »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:52.

iako je inaktivna