| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Tko je najveća rospija na forumu? u Društvo forumu; ovo pitanje je retoričko, ne zahtijeva odgovor jer se zna... eowyn... |
| Vidi Rezultate Anketa: Najveća rospija je: | |||
| mama | | 9 | 20.93% |
| teica | | 3 | 6.98% |
| eowyn | | 20 | 46.51% |
| Wamp | | 5 | 11.63% |
| saan | | 0 | 0% |
| MATILDA | | 1 | 2.33% |
| bambina_ | | 2 | 4.65% |
| Eva | | 1 | 2.33% |
| 5823 | | 1 | 2.33% |
| mysterious | | 1 | 2.33% |
| Glasači: 43. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| Purger | Re: Tko je najveća rospija na forumu? Izgleda da Eowyn i u ovoj anketi pobijedit... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,833
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je najveća rospija na forumu? uvijek sam znala da pored mame, Eowyn i Wamp ja ne mogu biti tako zajebana... Moj glas ide vjeovali ili ne 5823... ženska se čak zna i protiv ženskih okrenuti, a mene je negdje spustila da sam ostala šokirana, eto ona je za mene najzajebanija!
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Purger | Re: Tko je najveća rospija na forumu? Čuvam se.... Nije mi u interesu uopće da ti dam razlog da mi pokažeš... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Purger | Re: Tko je najveća rospija na forumu?
| | |
| | #30 (permalink) |
| Celebrity | Re: Tko je najveća rospija na forumu? meni je žao,ali ja nisam nisam primjetila da je ijedna od ovih cura zajebana ili "rospija", ali možda nam ti pojmovi nemaju svima isto značenje no hard feelings ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! Zadnji Uredio deedee00 : 08-01-07 u 20:23. |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumu, najveca, rospija, tko |
« koliko su normalna naša raspoloženja
|
vjenčani ste sa muškarcem kojim niste prvi u krevetu-kako to podnijeti »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:37.