| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Tko je najveća rospija na forumu? u Društvo forumu; Ovo sam morala starome pokazat, vec me 10 godina ne zove imenom nego "rospijo" ili "azdajo", ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Najveća rospija je: | |||
| mama | | 9 | 20.93% |
| teica | | 3 | 6.98% |
| eowyn | | 20 | 46.51% |
| Wamp | | 5 | 11.63% |
| saan | | 0 | 0% |
| MATILDA | | 1 | 2.33% |
| bambina_ | | 2 | 4.65% |
| Eva | | 1 | 2.33% |
| 5823 | | 1 | 2.33% |
| mysterious | | 1 | 2.33% |
| Glasači: 43. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,334
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je najveća rospija na forumu? Ovo sam morala starome pokazat, vec me 10 godina ne zove imenom nego "rospijo" ili "azdajo", a ovdi ni jedan glas (mora bit da sam kratko ovdi ).Moj glas je isa Eowyn , zena jednostavno nema dlake na jeziku, il na prstima(kako ocete). ![]()
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,465
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je najveća rospija na forumu? Eva, još ima vremena za skupljanje glasova ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 734
![]() ![]() | Re: Tko je najveća rospija na forumu? Slažem se sa deedee00. Meni pojam rospija znači da je neko gadura i da non-stop sere, al to i ozbiljno misli. E pa pošto takve nema na forumu...ništ od glasanja.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
ljudi ovo je samo zahebancija ![]() ma znas ti zakaj...zato sto se kefamo po forumu malo malo ![]()
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću Zadnji Uredio eowyn : 09-01-07 u 02:03. | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Tko je najveća rospija na forumu? Citat:
A naravno da i taj pojam možemo shvatiti kao i svaki drugi na 100 različitih načina.Mama, ne diraj mi Sahasu ili će ti rospija pokazat ![]() | |
| | |
| | #38 (permalink) | ||
| Purger | Re: Tko je najveća rospija na forumu? Citat:
Citat:
![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: forumu, najveca, rospija, tko |
« koliko su normalna naša raspoloženja
|
vjenčani ste sa muškarcem kojim niste prvi u krevetu-kako to podnijeti »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:35.

).