| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Tko je najveća rospija na forumu? u Društvo forumu; Jos sam uvik na jednom glasu. Idem sad pizdit nekom. Wamp, dorina tko se oce svadat?... |
| Vidi Rezultate Anketa: Najveća rospija je: | |||
| mama | | 9 | 20.93% |
| teica | | 3 | 6.98% |
| eowyn | | 20 | 46.51% |
| Wamp | | 5 | 11.63% |
| saan | | 0 | 0% |
| MATILDA | | 1 | 2.33% |
| bambina_ | | 2 | 4.65% |
| Eva | | 1 | 2.33% |
| 5823 | | 1 | 2.33% |
| mysterious | | 1 | 2.33% |
| Glasači: 43. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,398
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je najveća rospija na forumu? Jos sam uvik na jednom glasu. Idem sad pizdit nekom. Wamp, dorina tko se oce svadat? ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #82 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je najveća rospija na forumu? Dobro eva, hoćemo to raspravit onda u shoppingu ![]() ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #84 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je najveća rospija na forumu? Citat:
![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,462
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je najveća rospija na forumu? ...a mene se nekad plase, hm...valjda zbog izraza lica kad sam ljuta...i tada znam biti stvarno djubre nevidjeno!
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. |
| | |
| | #90 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je najveća rospija na forumu? od ovih na listi teica, ali vidim da sam propustio eowyn i njenu tiraniju ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumu, najveca, rospija, tko |
« koliko su normalna naša raspoloženja
|
vjenčani ste sa muškarcem kojim niste prvi u krevetu-kako to podnijeti »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:01.

Idem sad pizdit nekom.
Wamp, dorina tko se oce svadat? 

sjedite i učite. ja sam skriveno đubre MUAHAHAHA...