Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi tko vise laze muskarci ili zene u Društvo forumu; sto mislite tko vise laze o npr.tome zasto nije nazvao,zasto kasni , dali je sex bio dobar,i slićnim ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-01-08, 17:32   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 949
mrkyblu se izdvaja iz masemrkyblu se izdvaja iz masemrkyblu se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mrkyblu
tko vise laze muskarci ili zene

sto mislite tko vise laze o npr.tome zasto nije nazvao,zasto kasni , dali je sex bio dobar,i slićnim stvarima?muskarci ili zene i zasto je to tako'
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 17:35   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 19
Poruka: 1,124
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase
Re: tko vise laze muskarci ili zene

neznam zašto,mislim da žene više muljaju....ali one više onak,preuveličavaju,ili muljaju o nekim nebitnim stvarima....a muško kad laže,onda nešto veliko slaže,ne muljaju oko sitnica.....ali ovisi to i od osobe do osobe,vjerojatno ima cura koje rijetko lažu,kao i dečki koji često lažu...

Zadnji Uredio petrica_ : 02-01-08 u 17:38.
petrica_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 17:36   #3 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,494
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

ma to nema veze sa spolom već odo osobe do osobe!iako možda kad je veza u pitanju muski malo vise lazu da bi izbijegli dodatna objasnjenja, dodatna pitanja i dodatna natezanja!sad ne mora to biti striktno laž nego skraćena verzija ili ublažena istina
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 17:39   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

ja mislim da muski muljaju vise od cura u svemu osim o sexu tu smo mi cure nenadmasive kad to prilika zahtijeva
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 18:17   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-10-07
Godina: 22
Poruka: 219
rommel~ se izdvaja iz maserommel~ se izdvaja iz mase

Žene definitivno. Lažu, i to podsvjesno. Tako su "programirane". Naprimjer. širom svijeta, 10% ljudi žive u uvjerenju da im je otac osoba koja im nije zapravo biološki otac. Nemojte me krivo shvatiti, ne mislim da su žene "kurve" niti želim uvrijediti ikoga. Samo sam spomenuo znanstvenu pretragu koju sam negdje pročitao, ali nisam siguran baš da je bilo 10% (možda je 11%, ili pak 9%).
rommel~ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 18:22   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: rommel~ Pogledaj Poruke
Žene definitivno. Lažu, i to podsvjesno. Tako su "programirane". Naprimjer. širom svijeta, 10% ljudi žive u uvjerenju da im je otac osoba koja im nije zapravo biološki otac. Nemojte me krivo shvatiti, ne mislim da su žene "kurve" niti želim uvrijediti ikoga. Samo sam spomenuo znanstvenu pretragu koju sam negdje pročitao, ali nisam siguran baš da je bilo 10% (možda je 11%, ili pak 9%).

ima nesto i u tome ali ipak mislim da su nas i tu muski presli u laganju.koliko oceva ne zeli priznati ocinstvo i tvrde da nije njihovo?mislim da se u ovoj temi nema tko zasto ljutiti jer se priča općenito
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 18:25   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-12-07
Godina: 20
Poruka: 339
Cudomix

Ja sam sociolog,iako se ne bavim ovakvim istrazivanjima pouzdano znam da su i jedni i drugi lazovi,premda bi se neki iznenadili zene cak mozda i vise lazu od muskaraca,tako sam citao u jednom magazinu
Cudomix je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 19:47   #8 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,287
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Ovisi od osobe do osobe, al mislim da žene više lažu oko pitanja orgazama i sitnica, dok muški više lažu kad je u pitanju izvlačenje iz neke pizdarije ili da bi time spriječili svađu.
Naravno svi lažu o svemu, nekad to rade iz zlobe a nekad da ne bi povrijedili nekoga.
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 22:58   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: LPK Pogledaj Poruke
Ovisi od osobe do osobe, al mislim da žene više lažu oko pitanja orgazama i sitnica, dok muški više lažu kad je u pitanju izvlačenje iz neke pizdarije ili da bi time spriječili svađu.
Naravno svi lažu o svemu, nekad to rade iz zlobe a nekad da ne bi povrijedili nekoga.

slazem se decki lazu da bi sprijecili kokodakanje a zene da bi samo sebi nastetile
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 00:01   #10 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 19
Poruka: 6,430
Ive_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

ovisi od osobe do osobe

Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103