| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi tko vise laze muskarci ili zene u Društvo forumu; sto mislite tko vise laze o npr.tome zasto nije nazvao,zasto kasni , dali je sex bio dobar,i slićnim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() | Re: tko vise laze muskarci ili zene neznam zašto,mislim da žene više muljaju....ali one više onak,preuveličavaju,ili muljaju o nekim nebitnim stvarima....a muško kad laže,onda nešto veliko slaže,ne muljaju oko sitnica.....ali ovisi to i od osobe do osobe,vjerojatno ima cura koje rijetko lažu,kao i dečki koji često lažu... Zadnji Uredio petrica_ : 02-01-08 u 17:38. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Celebrity | Re: tko vise laze muskarci ili zene ma to nema veze sa spolom već odo osobe do osobe!iako možda kad je veza u pitanju muski malo vise lazu da bi izbijegli dodatna objasnjenja, dodatna pitanja i dodatna natezanja!sad ne mora to biti striktno laž nego skraćena verzija ili ublažena istina ![]()
__________________ A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't belive and leaves before she is left - Marilyn Monroe |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 219
![]() ![]() | Re: tko vise laze muskarci ili zene Žene definitivno. Lažu, i to podsvjesno. Tako su "programirane". Naprimjer. širom svijeta, 10% ljudi žive u uvjerenju da im je otac osoba koja im nije zapravo biološki otac. Nemojte me krivo shvatiti, ne mislim da su žene "kurve" niti želim uvrijediti ikoga. Samo sam spomenuo znanstvenu pretragu koju sam negdje pročitao, ali nisam siguran baš da je bilo 10% (možda je 11%, ili pak 9%). |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: tko vise laze muskarci ili zene Citat:
ima nesto i u tome ali ipak mislim da su nas i tu muski presli u laganju.koliko oceva ne zeli priznati ocinstvo i tvrde da nije njihovo?mislim da se u ovoj temi nema tko zasto ljutiti jer se priča općenito
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-12-07 Lokacija: Iz Like Godina: 20
Poruka: 339
![]() | Re: tko vise laze muskarci ili zene Ja sam sociolog,iako se ne bavim ovakvim istrazivanjima pouzdano znam da su i jedni i drugi lazovi,premda bi se neki iznenadili zene cak mozda i vise lazu od muskaraca,tako sam citao u jednom magazinu |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko vise laze muskarci ili zene Ovisi od osobe do osobe, al mislim da žene više lažu oko pitanja orgazama i sitnica, dok muški više lažu kad je u pitanju izvlačenje iz neke pizdarije ili da bi time spriječili svađu. Naravno svi lažu o svemu, nekad to rade iz zlobe a nekad da ne bi povrijedili nekoga. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: tko vise laze muskarci ili zene Citat:
slazem se decki lazu da bi sprijecili kokodakanje a zene da bi samo sebi nastetile ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: tko vise laze muskarci ili zene ovisi od osobe do osobe
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:29.

Grijesiti je ljudski ...

decki lazu da bi sprijecili kokodakanje
a zene da bi samo sebi nastetile