| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi tko vise laze muskarci ili zene u Društvo forumu; errrrr.....wrong!!!! kod vas zena se nezna na cem si....kod nas je sve cristal clir...dok kod vas - te ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: tko vise laze muskarci ili zene errrrr.....wrong!!!! kod vas zena se nezna na cem si....kod nas je sve cristal clir...dok kod vas - te ovo te ono nije to sto je... ma nadilazite nas miljama...zapravo svjetlosnim godinama...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: tko vise laze muskarci ili zene a kod žena znaš ![]() kao što sam rekao ovisi od osobe do osobe, mislim da nema toliko veze sa spolom
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #25 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: tko vise laze muskarci ili zene svi smo mi u kurcu....i nema izgleda za poboljsanje stanja...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko vise laze muskarci ili zene Žene. Definitivno, nedvojbeno, van svake sumnje. Žene lažu uvijek, stalno, bez prestanka. Čim zinu. U biti, lažu i u mislima. Od momenta kad udahnu svoj prvi udah pa do momenta kad udahnu svoj posljednji udah ovozemaljskog života, žene lažu. Dakle - žene više lažu.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko vise laze muskarci ili zene Ja ću Damfiska podržat... Ustvari pitanje je nedovoljno precizno, jer muškarci ne lažu, pa to se barem zna... Dakle žene su lažljive, lažljivije, najlažljivije... Nema tu muškaraca u priči apsolutno... |
| | |
![]() |
« Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite
|
Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:48.

uvijek je jedan spol protiv drugoga.. rugao se lonac padeli..