| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi tko vise laze muskarci ili zene u Društvo forumu; @ anamari si ziher.....jel bi istog trena mogla stat, stavit ruku na srce i reci da je to zbog toga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: tko vise laze muskarci ili zene @ anamari si ziher.....jel bi istog trena mogla stat, stavit ruku na srce i reci da je to zbog toga da nas manje boli... zamisli tipicnu, vec do bola dosadnu, tolko puta uprizorenu scenu....on otkrije da je spavala s drugim...i sta sad...znaci....zena mu do tog trena svjesno laze da je on njoj jedini....da nikad nije ni pomislila na svrljanje okolo...dok ne samo da je svrljala nego je i prosvrljala... i ti oces rec da je to laganje zato da nas manje boli...ili recimo, zeni se nesto ne svida kod decka...nacin na koji nesto radi, posve nebitno sto....i ona mu opet svjesvno laze...za njegovo dobro?!?!?!....takve zakljucke su samo zene sposobne donijet....licemjerstvo do kraja....joj on je tak slatki medeni sim tam - ma nebum mu rekla kaj je da ga ne povrijedim..... samim time zavaravate sebe a nas samo otkrice da ste lagale samo jos vise boli...vise nego istina....znaci da nemate povjerenja... ..... da me manje boli....hahaahhaha....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: tko vise laze muskarci ili zene žene ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #35 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko vise laze muskarci ili zene I muškarci i žene lažu. Žene lažu u detaljima, a muškarci nisu toliko sofisticirani nego samo lažu ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: tko vise laze muskarci ili zene Ajmo postavit pitanje ovako (pošto svi lažu isto, to je činjenica) Tko više šuti kada treba reći istinu? ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Starter | Re: tko vise laze muskarci ili zene Citat:
![]() žene ![]()
__________________ "Jedino klaunovi znaju kako se to radi,kad im se smije oni plaču,kad im se plače oni se smiju" | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: tko vise laze muskarci ili zene Eto vidiš zašto ja ne volim žene....osim prijateljica mi, koje nisu žene, već su prijateljice....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
![]() |
« Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite
|
Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:28.

..... da me manje boli....hahaahhaha....