| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi tko vise laze muskarci ili zene u Društvo forumu; ne voliš žene?cvik,cvik!? aj neka,tvoj izbor... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko vise laze muskarci ili zene Ma da... to sigurno ima veze sa spolom.. Evo ja sam rođen kao muškarac i lagao sam tek toliko, samo kad sam morao. Sada nakon promjene spola, sve se osjetno promjenilo. Počela sam nekontrolirano lagat sve više i više... ne znam šta ću. Laži jednostavno izlaze iz mojih usta kad god zinem. Pomozite ... |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko vise laze muskarci ili zene Citat:
Da, ja sam jučer bila na rubu promjene spola (u temi Nives Celzijus), pa sam odustala... ALi već vidim danas da manje lažem. čim sam pomislila da mijenjam spol... Ah tko ti je kriv, živi sa sudbinom sada, Liar- obavezno pogledaj opet taj film (vjerojatno si ga gledao), e pa ja upravo tako lažem... Ja kad MORAM nešto recimo mami slagat, prvo smišljam sat vremena (šta ako ovo upita, šta ako ono upita), onda to izgovorim i samo prasnem u smijeh, koliko god bilo ozbiljno ja se odvalim smijat pa nek vrag sve nosi... Upravo me mama naučila da nikad ne lažem. Tako da sad ne znam lagat sve i kad hoću, no chance... | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko vise laze muskarci ili zene Najgore laži su one kada muškarac kaže suprotno od onoga što želi i voli. A to najviše rade oni koji "nikada ne lažu". Zato lažemo svi samo da manje povrijedimo druge. Volimo se prikazati idealni. Zato je glupo govoriti ja neznam lagati ili ja nikada ne lažem. Svi lažemo. Svi! Samo je razlika u tome kako tko svoje laži prezentira.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
« Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite
|
Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:27.