| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi *Topic samo za djevice* u Društvo forumu; Dakle. Nemoj da postaju ne djevice. Samo djevice mogu postat. Znam da će tema ima 2-3 odgovora jerbo malo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | *Topic samo za djevice* Dakle. Nemoj da postaju ne djevice. Samo djevice mogu postat. Znam da će tema ima 2-3 odgovora jerbo malo je djevica. Šabane nemoj pisat. A sad... pitanja za djevice.... 1. Zašto ste još djevica? 2. Do kada mislite biti sebične i nikome ne dat djevičanstvo? 3. Da li se smatrate čistije od ovih što su počinile bludne radnje? 4. Maštate li da vas netko jebe? 5. Hoćete li biti djevica do braka? 6. Da li smatrate da ako popušite liku pišu da onda niste djevica? 7. Biste li dali ljubavnog mišića da vam ovisi o tome život? 8. Da li opreznije kad se tuširate dirate vaš spolni organ da ga ne probijete? 9. Da li Crkva utječe na vašu odluku da ste djevica? 10. Da li mislite da će djevičanstvo spasiti vjeru? 11. Slušate li narodnjake? 12. Jeste ponosne što ste djevice? 13. Smatrate li da bi se trebala uvesti deflorizacija u školama kao predmet? 14. Da li mislite da ove djevojke što čine bludne radnje da su prijetnja ženskom spolu? Slušao sam predavanje svećenika o djevičanstvu pa sam otvorio temu i malo modificirao pitanja.
__________________ Nema smisla. Zadnji Uredio MalikTintilinić : 02-03-08 u 21:08. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: *Topic samo za djevice* ovom temom ko da se isprdavaš,ali eto odgovora od mene1.zato jel nisam našla pravog 2.nisam sebična,samo neću dozvolit da me vozi svaka budala a ako je to za tebe sebičnost... ![]() 3.ne razmišljam o tome,ali smatram se čistom 4.svaki čovjek ponekad mašta o svačem-tj.razmišlja 5.nisam staromodna i ne držim se toga,bit ću djevica dok ne naleti onaj pravi 6.ne-koje pitanje ![]() 7.to je nemoguće -ne može ovisit život o tom...tak da... 8.haha,glupo pitanje-naravno da ne 9.haha-naravno da ne-glupo pitanje-ne utječe ništa 10.hahah-ne...smješno ![]() 11.slušam cajke da,već jako dugo-kake veze ima glazba s tim? 12.jesam da-ponosna sam što nisam dala onima koji to ne zaslužuju. 13.boli me kurac šta će se uvest u školu-ne razmišljam o tome tak da ništa ni ne smatram 14.ne
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: *Topic samo za djevice* Ajde ja cu se ubaciti samo s jednim pitanjem ovdje i bjezim dok nisam nastradao .... Dakle za cure koje su jos djevice, jer vas nije strah da ako slucajno naletite na "pravoga", pa veza bude ozbiljna i poslje mozda i udete u brak sa njime... dakle ako ce taj prvi i pravi ostati i jedini, dal vas nece muciti sto niste "probale" vise dok ste imale priliku... ![]()
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: *Topic samo za djevice* Citat:
bolje kupi extra djevicansko maslinovo ulje..to ti je blizu..isto onak gusto | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 2,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: *Topic samo za djevice* Evo da ja popunim upitnik... 1. Zašto ste još djevica? Vidi odgovor broj 2 2. Do kada mislite biti sebične i nikome ne dat djevičanstvo? Ja dajem al niko ne prima ![]() 3. Da li se smatrate čistije od ovih što su počinile bludne radnje? Ako je to čistoća, želim biti malo prljav 4. Maštate li da vas netko jebe? Ne, zaboga miloga. 5. Hoćete li biti djevica do braka? Nadam se da neću. 6. Da li smatrate da ako popušite liku pišu da onda niste djevica? Odbijam odgovor na ovo pitanje. 7. Biste li dali ljubavnog mišića da vam ovisi o tome život? Ma i prije ![]() 8. Da li opreznije kad se tuširate dirate vaš spolni organ da ga ne probijete? Da. tuširam se jako nježno ![]() 9. Da li Crkva utječe na vašu odluku da ste djevica? Ne. 10. Da li mislite da će djevičanstvo spasiti vjeru? Ne. U stvari, pomalo gubim vjeru ![]() 11. Slušate li narodnjake? Ne. Fuj. 12. Jeste ponosne što ste djevice? Ne. zapravo me sram ![]() 13. Smatrate li da bi se trebala uvesti deflorizacija u školama kao predmet? To je već uvedeno. samo što nije za ocjenu. 14. Da li mislite da ove djevojke što čine bludne radnje da su prijetnja ženskom spolu? Naravno da ne bludne radnje.. koja riječ hi hi hi
__________________ Smrt fašizmu-slabo je narodu |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: *Topic samo za djevice* Ma i ja ću malo glumiti padobranca i bježim....... Mene samo zanima veza teme i osobe koja ju je kreirala........ Opet Malik bari po forumu........ Sada se prebacio na djevice jer ne može podnijeti kritiku iskusnih žena.... ![]() A, Malik? ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: *Topic samo za djevice* znači do sada 1 djevica, 1 koja nije djevica nego se nudi još u topicu za djevicu i tako ugrožava njihovo postojanje..Ma Locriane... upoznajem njihove navike i razmišljanja sad. Onih 14 pitanja su ultimativna pitanja po kojima možeš dobiti sliku o djevicima. Stvarno jesu. ![]() I da... širim vidike. ![]()
__________________ Nema smisla. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: *Topic samo za djevice* Onda mi molim te izvedi zaključak iz odgovora Neukrotive......... Pa ti ja iznesem svoj pa da usporedimo...... Neukrotiva, ne ljuti se..........
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:20.

ovom temom ko da se isprdavaš,ali eto odgovora od mene

.... Dakle za cure koje su jos djevice, jer vas nije strah da ako slucajno naletite na "pravoga", pa veza bude ozbiljna i poslje mozda i udete u brak sa njime... dakle ako ce taj prvi i pravi ostati i jedini, dal vas nece muciti sto niste "probale" vise dok ste imale priliku... 

bludne radnje.. koja riječ hi hi hi
zar i ti,sine Brute?!?!
(ajme ironije...svaka ti dala
)!!