| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi *Topic samo za djevice* u Društvo forumu; Znala sam da ce ovo bit topic sa najvise postova...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: *Topic samo za djevice* Ne rugam se tvojoj nevinosti i ne mislim da bi te trebalo biti sram zbog toga...... Rugam se ovom topicu, rugam se onome koji radi ogromnu filozofiju oko djevica i djevičanstva...... To što si ti djevica nema veze sa nikim niti sa ničim nego samo sa tvojim razmišljanjem i odabirom...... Zašto si ti djevica, tvoja je stvar, kada ćeš se i s kime, također je tvoja stvar..... To što si ti djevica nema veze slušaš li ili ne slušaš narodnjake, ideš li u Crkvu ili ne ide, vjeruješ u Boga ili ne...... Djevica si svojom voljom i nitko ti ništa ne nameće...... I za kraj, više cijenim djevojku koja nije imala nikog od one koja ne zna ni broja......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: *Topic samo za djevice* Potpisujem što je Locrian85 reko! al ja se ne rugam nikome ![]() A na kraju krajeva djevica/djevac može kad oće otić pojebat nekog i više ne bit dok oni koji su jebači više nikad ne mogu bit djevice/djevci ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. Zadnji Uredio daka : 03-03-08 u 18:13. |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: *Topic samo za djevice* Citat:
![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
![]() |
« cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate
|
zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:56.

nego kažem da ne bi neko mislio da me je sram il neš tak...