| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi *Topic samo za djevice* u Društvo forumu; i s tobom... sad ću se malo zamisliti..ovo je kao topic samo za djevice,jedino sam ja odgovorila na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | i s tobom... sad ću se malo zamisliti..ovo je kao topic samo za djevice,jedino sam ja odgovorila na ovu temu,pa nije valjda da sam jedino ja ovdije djevica? ima puno mladih curica ovdije,šta ste se već jebale?! od toliko članova da se niko nije javio.... ovo ne mogu vjerovati!! moram pisat drugi post po redu-jel ovo mi je sad došlo u glavu i ne mogu čekati...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati Zadnji Uredio daidza : 03-03-08 u 21:04. |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,202
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: *Topic samo za djevice* fala............ ![]() Citat:
Razvijena je ta današnja mladež......... Mi nismo ni blizu.... ![]() Ali uvijek možeš..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,202
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: *Topic samo za djevice* Sjetim se one DDJ zaklade........ Ćeš biti VIP član te zaklade?
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: *Topic samo za djevice* evo da se pridruzim stovanoj kolegici...ja sam djevica...muska...pardon...onda sam djevac...ne...i kaj sad...bute me tuzili zbog tog...mislim....ovaj topic nema smisla po meni...vau....jako bitno ko je kad i jel opce jebo...ccccc....stvarno...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: *Topic samo za djevice* Macor pa nisi valjda isfrustriran ono? Shvati topic kao šalu ono. Neuktrotiva, viš da si sama. Što nije loše. Da ne misliš da se rugam. Ne rugam se.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: *Topic samo za djevice* ma nisam isfrustriran....dapace.... ....(al treba malo stat na zensku stranu) hehe...vis da se malicka uvredila malo...inace ja nemam nis ni protiv topica ni tebe......sad bum jos gad ispal....al who cares....![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
![]() |
« cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate
|
zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:33.

jednostavno ne mogu vjerovati da se nitko nije javio.... 

....(al treba malo stat na zensku stranu) hehe...vis da se malicka uvredila malo...inace ja nemam nis ni protiv topica ni tebe......sad bum jos gad ispal....al who cares....