| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi *Topic samo za djevice* u Društvo forumu; Mali ispravak mog posta sa prednje strane... krivo skroz.. nisam dobro shvatio.. ja sam zapravo škorpion a ne djevica. Primite ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: *Topic samo za djevice* Mali ispravak mog posta sa prednje strane... krivo skroz.. nisam dobro shvatio.. ja sam zapravo škorpion a ne djevica. Primite moje isprike. ...a kad se ne kužim ja u taj horoskop... |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 223
![]() | *djevica sam i to namjeravan biti dok kod ne naiđe onaj ˝pravi˝... ipak sam romantičarka i želin da prvi put bude POSEBAN...ne namjeravan ostat djevica do braka ... crkva nema nikakv utjecaj na mene... i ne slušan narodnjake... Citat:
![]() KORISTI EDIT !!! -sahasa
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? Zadnji Uredio sahasa : 05-03-08 u 21:09. | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: *Topic samo za djevice* ma znam malena da se nisi uvrijedila...ali isprdavanje je za nekog uvreda....kuis....ostaj mi djevica....ocu rec dobro...prsti sam lete po ovoj tipkuljusi...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: *Topic samo za djevice* Neukrotiva, ima nas još! Pojma nemam kakve veze narodnjaci imaju, al stvarno... Ima slučajeva (čitaj:ja) koji su u dugoj vezi i misle da je on pravi i on da sam ja prava, a svejedno smo oboje nevini! Mislite da smo ludi??? Who cares? Nama je super, kad dođe do toga doći će, a do toga je najbolje dolaziti polako! Korak po korak, believe me! I vjerujem da mi neće dosadit do 35., al nadam se i tad bit s njim! Al ne kao djevica ![]()
__________________ |
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: *Topic samo za djevice* tocno to kaj velis....pa zakaj bi se iko ikam zuril...ko da imas misiju: skini junf!...ja se jos nisam i nebum tak skoro...meni nije to bitno...tak da je to sve do toga kak velki prioritet tome postavis...bitno mi je jedino da to napravim s curom s kojom sam u vezi i koju volim a ne s nekom tam levom....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: *Topic samo za djevice* Citat:
tako i treba svaka čast ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
![]() |
« cure,kako se vi ponašate kad se svađate ak se svađate
|
zašto neki muškarci tvrde da dobre žene ne postoje?" »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:39.

tako i treba svaka čast