| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi *Topic samo za djevice* u Društvo forumu; Treba imati svoje ja , a ona ce imati svoj q , kad-tad...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: *Topic samo za djevice* Citat:
pametno
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: *Topic samo za djevice* Citat:
![]()
__________________ Spit on me, let go, get rid of me And try to survive your stupidity | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 435
![]() | Re: *Topic samo za djevice* 1. Zašto ste još djevica? Zato što nisam spremna za taj pothvat A i nisam upoznala osobu do koje mi je stalo i kojoj je do meni stalo... I da... Čekam da porastem malo...![]() 2. Do kada mislite biti sebične i nikome ne dat Nikad se ne zna... 3. Da li se smatrate čistije od ovih što su počinile bludne radnje? Ne... Meni to nije "prljavo", niti nema razloga biti... To je lijepa stvar u ljubavi... 4. Maštate li da vas netko jebe? Ne... 5. Hoćete li biti djevica do braka? Nadam se da ne... 6. Da li smatrate da ako popušite liku pišu da onda niste djevica? To je glupost. Naravno da ne. 7. Biste li dali ljubavnog mišića da vam ovisi o tome život? 8. Da li opreznije kad se tuširate dirate vaš spolni organ da ga ne probijete? Jao pitanja.. 9. Da li Crkva utječe na vašu odluku da ste djevica? Na mene ništa ne utječe, osim same sebe. 10. Da li mislite da će djevičanstvo spasiti vjeru? Nikako. 11. Slušate li narodnjake? Ne. Btw, kakve to veze ima s ovom temom? 12. Jeste ponosne što ste djevice? Pa zapravo jesam, jer se sve više curica "daje", a da ne pričam koliko su iskusne i zrele... 13. Smatrate li da bi se trebala uvesti deflorizacija u školama kao predmet? Uvedeno je u nekim školama, žao mi je što nije u svim. Mislim da je svaka edukacija korisna. 14. Da li mislite da ove djevojke što čine bludne radnje da su prijetnja ženskom spolu? Ne, zašto bi bile? Tko voli, nek izvoli! Ne vrti se svijet oko njih! |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: *Topic samo za djevice* lady- a s koliko si ti godina prestala biti djevica? btw- ovo je post samo za djevice a ne za išprdavanje djevica s koje kakvim brutalnim textovima
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: *Topic samo za djevice* Citat:
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 30-07-08 u 09:36. | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: *Topic samo za djevice* sam da pitam...citam ovu stranicu i mala napise za deflorizaciju da je uvedena u nekim skolama `n shit....drage dame jel znate vi kaj je to opce...mislim...tu se pise ko da je to edukacija.... ??
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:20.

pametno

*ponosno*
, a dal ti vidiš naslov topica?