| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi *Topic samo za djevice* u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 , a dal ti vidiš naslov topica? pa bio sam djevac prije nekoliko tjedana... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: *Topic samo za djevice* Citat:
praxa, bato, praxa!
__________________ The rage and love... the story of my life... | |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: *Topic samo za djevice* malik ovo ti neću oprostiti, ono što si me zamolio da nepišem ![]() suzdržavam se već ohoho ![]()
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #67 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: *Topic samo za djevice* jos uvijek sam isti...a da...deflorizacija je ono...probijanje himena ilitiga prvi put...ma tj. kak bi rekla whiteica praxa sine praxa...da se uvede kao seksualno obrazovanje nebi opce vise imali djevica... ![]() nego...ja jos uvek, ne da cekam, neg ono...istina zapaljen sam za jednu s kojom bi se sprakticiral rado al od toga neznam....za sad
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe Zadnji Uredio macor : 07-09-08 u 21:05. |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: *Topic samo za djevice* ima nas još... i ja to ne smatram ni svojom manom, ni problemom... ponosna sam na to što sam djevica, ali samo iz razloga jer nisam naišla na osobu koju bi voljela dovoljno puno da bi spavala s njim...nakon mjesec-dva veze još ne mogu znat kakav je on, a nešto značajno dulje veze (mislim na otpr. 4-5 mj +) nisam imala, a nisam željela se upuštat u nikakvo ozbiljnije vezivanje s nekim koga u principu ne poznam...znam da će doći i moje vrijeme... ![]()
__________________ Otkad tebe nema tu, sve je krenulo po zlu, i kojim god da putem probam uvijek vrtim se u krug... |
| | |
| | #70 (permalink) | |
| Banned | Re: *Topic samo za djevice* Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:10.

, a dal ti vidiš naslov topica?

malik ovo ti neću oprostiti, ono što si me zamolio da nepišem 

kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!
i ja to ne smatram ni svojom manom, ni problemom... ponosna sam na to što sam djevica, ali samo iz razloga jer nisam naišla na osobu koju bi voljela dovoljno puno da bi spavala s njim...nakon mjesec-dva veze još ne mogu znat kakav je on, a nešto značajno dulje veze (mislim na otpr. 4-5 mj +) nisam imala, a nisam željela se upuštat u nikakvo ozbiljnije vezivanje s nekim koga u principu ne poznam...znam da će doći i moje vrijeme...