NIšta?
Danas sam bio i u kineskom na opatovini, i na črnomrcu, i obišao apsolutno svaki dućan s tim stvarima u importane pothodniku, plus u tkalčićevoj i radićevoj par dućana. nigdje ničeg sličnog![]()
Raspravljate o temi Tražim jednu narukvicu - iz kineskog dućana - HITNO, pomozite cure u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Ovako, trebao bih do negdje početka idućeg tjedna - negdje oko 16.11., najkasnije 17. kupiti jendu narukvicu. Znam smao da ...
NIšta?
Danas sam bio i u kineskom na opatovini, i na črnomrcu, i obišao apsolutno svaki dućan s tim stvarima u importane pothodniku, plus u tkalčićevoj i radićevoj par dućana. nigdje ničeg sličnog![]()
A da možda probaš kakvu alternativu?
Mora li biti baš takva sa slike?
Đe gori?
![]()
Always look on the Bright Side of Life
Mora, jer sma jednoj osobi potrgao slučajno baš tu narukvicu, i htio bih joj kupiti baš tu. Ali evo, malo prije sam saznao gdje je kupljena prkeo jede frendice koja je bila posrednik, pitala kao "za sebe", i to ej bilo na provm mjestu gdje sma bio - kineski u mamutici, tako da ništa od toga. Sad jedino neka tema ostane ako netko nađe negdje drugdje slučajno i sjeti se mene ovdje. Ili barem nešto slično. Ali znam d amora biti crno crvena smao, nikakvi sajni dijelovi ili sl., te mora to crveno biti srce.