Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

Tražim jednu narukvicu - iz kineskog dućana - HITNO, pomozite cure

Raspravljate o temi Tražim jednu narukvicu - iz kineskog dućana - HITNO, pomozite cure u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Ovako, trebao bih do negdje početka idućeg tjedna - negdje oko 16.11., najkasnije 17. kupiti jendu narukvicu. Znam smao da ...

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika za-o-brat
    Datum registracije
    09-07-09
    Starost
    23
    Poruka
    820
    Liked
    0 times

Tražim jednu narukvicu - iz kineskog dućana - HITNO, pomozite cure

Ovako, trebao bih do negdje početka idućeg tjedna - negdje oko 16.11., najkasnije 17. kupiti jendu narukvicu. Znam smao da je kupljena u kineskom dućanu, ali kojem, ne znam. Kupljena je i prije malo više vremena (nekoliko mjeseci), ali to je sve što znam. Evo, imma sliku u prilogu, te bih stvarno molio vas djevojke i žene na ovom forumu, ako bilokoja od vas ima neku informaciju, da mi pomogne. Bilo da zna gdje kupiti tu narukvicu, ali baš tu, ili jaaako sličnu (ali mora biti cijela smao crno crvena, ništa srebrno ili slično, i mora biti ovako široka te imati srca. Ako nisu srca baš ove veličine i oblika, manje bitno, ali ostalo mora biti), ili dati popis lokacija kineskih dućana u ZG-u, ne znam, bilošto.

Temu sma stavio ovdje, jer ne znam gdje bih, a hitno mi je, i mislim da ću u ženskom kutku najprije dobiti pomoć u vezi ovako nečeg.

Ja sam danas obišao kineske dućane u travnom - mamutica, dućan panda, na kvatriću - iznad mekića (Dai), te dva u blizini - martićeva i ona ulica koja spaja Heinzlovu i kvaternikov trg.

Pa eto, ako bilo tko zna gdje kupiti istu takvu, ili sličnu, ili gdje bi smoa moglo možda biti, pa makar ne bio kineski, nije mi bitno da je ineski, smao znam da je kupljena u kineskom (i da, ne mogu saznati kojem, zašto, to je manje bitno sad). Ili ako netko od vas ima takvu narukvicu, a ne znači vam baš puno, pa da bi prodale? I to mi paše - dajem za nju i do 50kn ako treba (koštala je negdje između 10 i 20 koliko se sjećam, tipično kineski). Ma i više ako ste ju vi više platili, smao ono, baš mi jaaako treba

Također, ako ima neka osoba dobre volje, i kojim slučajem naleti na nešto takvo, bio bih jako zahvalan ako bi mogla ta ista osoba to kupiti, pa se ili nađemo, ili mi poštom pošalje, a ja platim i narukvicu, i uslugu, bilo novčano, bilo platim piće, kebab, nešto treće...

Hvala unaprijed svim curama dobre volje (a i muškima ako se koji nađe ovdje)

Slika (koliko se sjećam, srca su ili 2 ili 4, ali najmanje je jendo još nasuprot ovome):
    Dodane Slike Dodane Slike

Datum registracije
    09-07-09
    Starost
    23
    Poruka
    820
    Liked
    0 times

Re: Tražim jednu narukvicu - iz kineskog dućana - HITNO, pomozite cure

NIšta?

Danas sam bio i u kineskom na opatovini, i na črnomrcu, i obišao apsolutno svaki dućan s tim stvarima u importane pothodniku, plus u tkalčićevoj i radićevoj par dućana. nigdje ničeg sličnog

Regularni forumas Avatar od korisnika Cedevita Coco
    Datum registracije
    09-11-09
    Starost
    23
    Poruka
    82
    Liked
    0 times

A da možda probaš kakvu alternativu?
    Mora li biti baš takva sa slike?
    Đe gori?
    Always look on the Bright Side of Life

Datum registracije
    09-07-09
    Starost
    23
    Poruka
    820
    Liked
    0 times

Mora, jer sma jednoj osobi potrgao slučajno baš tu narukvicu, i htio bih joj kupiti baš tu. Ali evo, malo prije sam saznao gdje je kupljena prkeo jede frendice koja je bila posrednik, pitala kao "za sebe", i to ej bilo na provm mjestu gdje sma bio - kineski u mamutici, tako da ništa od toga. Sad jedino neka tema ostane ako netko nađe negdje drugdje slučajno i sjeti se mene ovdje. Ili barem nešto slično. Ali znam d amora biti crno crvena smao, nikakvi sajni dijelovi ili sl., te mora to crveno biti srce.

Lajkaj nas na Facebooku