Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi tražite li sebi sličnost ili suprotnost u Društvo forumu; postoji izreka "suprotnosti se privlače",ali kod mene baš i nije tako, mene ne privlače frajeri koji su ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-04-08, 12:48   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 3,688
neukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Question tražite li sebi sličnost ili suprotnost

postoji izreka "suprotnosti se privlače",ali kod mene baš i nije tako, mene ne privlače frajeri koji su totalna suprotnost od mene,već me privlači neko zaista sličan meni...
čiji su stavovi istinski slični mojima... neki ljudi glume sličnost drugoj strani kako bi se svidili jedni drugima,ali to se vrlo brzo otkrije... kad nekom npr kažem "ja volim to i to" i neko namjerno kaže "i ja isto" a zapravo to ne voli nego to govori samo kako bi se meni svidio... kao što sam već napisala vrlo se brzo skonta dl je to istina ili laž. pa me sad zanima šta vi tražite/želite nekoga sličnog vama ili nekoga ko je vaša suprotnost? šta vas privlači? i da li ste do sada naletili i na jedno i drugu (suprotnost i sličnost) i šta vam je bilo bolje?

Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 17-04-08 u 12:51.
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 13:09   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-01-08
Godina: 21
Poruka: 1,134
starka će uskoro biti poznatstarka će uskoro biti poznatstarka će uskoro biti poznatstarka će uskoro biti poznatstarka će uskoro biti poznatstarka će uskoro biti poznatstarka će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku starka
Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost

Dok se odvija proces primarnog upoznavanja, jedna od bitnih stvari za nastavak nekog odnosa su sličnosti. Slični pogledi na život, na vjeru, politiku, obitelj, obrazovanje, kulturu, glazbu itd. do najsitnijih detalja koji su u tom trenutku podosta bitni.
S vremenom kada se taj odnos produbi, suprotnosti su u nekoj mjeri itekako dobrodošle, jer unose svojevrsni "začin" cijeloj stvari.
Meni osobno je iznimno bitno da mi osoba bazično bude slična, pogotovo kada su emocije u pitanju. Teško bi funkcioniralo kada druga strana ni po koju cijenu ne bi pokazivala emocije.
E sad, naravno da ne bi ni htjela kopiju sebe, jer u tom slučaju ili bi izludila ili bi bilo očajno dosadno
Try walking in my shoes..........
starka je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 13:16   #3 (permalink)
Akademik Foruma

neukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono nešto

meni je jako bitno da je neko sličan- da ima poglede na svijet,na ljubav,na veze,vjeru,glazbu.... kao i ja...
npr ne bi funkcioniralo da je neko meni različit u tim pogledima,samo bi dolazilo do svađe...
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 13:26   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 3,620
white devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono nešto

Slicno se slicnom raduje!

Sa osobom isuvishe slicnom sebi bi se verovatno poklala!!!
Zasto?
Jer sam tvrdoglava, cesto nepopustljiva! Kud bih sa jos jednim takvim?!
Moja teorija: mora postojati slicnost, tako cemo se bolje slagati, ali uvek u vezi/braku jedno mora da popusta vise od drugog, inace ne moze da opstane!
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 13:34   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 2,833
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

dovoljno slicni da se ne pokoljemo, dovoljno razliciti da nam nije dosadno
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 13:35   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 20
Poruka: 2,222
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: starka Pogledaj Poruke
Dok se odvija proces primarnog upoznavanja, jedna od bitnih stvari za nastavak nekog odnosa su sličnosti. Slični pogledi na život, na vjeru, politiku, obitelj, obrazovanje, kulturu, glazbu itd. do najsitnijih detalja koji su u tom trenutku podosta bitni.
S vremenom kada se taj odnos produbi, suprotnosti su u nekoj mjeri itekako dobrodošle, jer unose svojevrsni "začin" cijeloj stvari.
Meni osobno je iznimno bitno da mi osoba bazično bude slična, pogotovo kada su emocije u pitanju. Teško bi funkcioniralo kada druga strana ni po koju cijenu ne bi pokazivala emocije.
E sad, naravno da ne bi ni htjela kopiju sebe, jer u tom slučaju ili bi izludila ili bi bilo očajno dosadno

100% se slažem sa ovim kaj je starka napisala!!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 13:52   #7 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,059
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
dovoljno slicni da se ne pokoljemo, dovoljno razliciti da nam nije dosadno
potpisujem ovo
mišo_legenda je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 14:31   #8 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,899
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

ja samo tražim

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 14:39   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
ja samo tražim
traži traži pa ćeš naći,ali nemoj odustati od traženja
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 15:24   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 26-09-06
Poruka: 515
EvilM@ster se izdvaja iz maseEvilM@ster se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku EvilM@ster

Suprotnost, bio bi lud da trazim nesto sto je slicno meni
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103