| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi tražite li sebi sličnost ili suprotnost u Društvo forumu; postoji izreka "suprotnosti se privlače",ali kod mene baš i nije tako, mene ne privlače frajeri koji su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | postoji izreka "suprotnosti se privlače",ali kod mene baš i nije tako, mene ne privlače frajeri koji su totalna suprotnost od mene,već me privlači neko zaista sličan meni... čiji su stavovi istinski slični mojima... neki ljudi glume sličnost drugoj strani kako bi se svidili jedni drugima,ali to se vrlo brzo otkrije... kad nekom npr kažem "ja volim to i to" i neko namjerno kaže "i ja isto" a zapravo to ne voli nego to govori samo kako bi se meni svidio... kao što sam već napisala vrlo se brzo skonta dl je to istina ili laž. pa me sad zanima šta vi tražite/želite nekoga sličnog vama ili nekoga ko je vaša suprotnost? šta vas privlači? i da li ste do sada naletili i na jedno i drugu (suprotnost i sličnost) i šta vam je bilo bolje?
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 17-04-08 u 12:51. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost Dok se odvija proces primarnog upoznavanja, jedna od bitnih stvari za nastavak nekog odnosa su sličnosti. Slični pogledi na život, na vjeru, politiku, obitelj, obrazovanje, kulturu, glazbu itd. do najsitnijih detalja koji su u tom trenutku podosta bitni. S vremenom kada se taj odnos produbi, suprotnosti su u nekoj mjeri itekako dobrodošle, jer unose svojevrsni "začin" cijeloj stvari. Meni osobno je iznimno bitno da mi osoba bazično bude slična, pogotovo kada su emocije u pitanju. Teško bi funkcioniralo kada druga strana ni po koju cijenu ne bi pokazivala emocije. E sad, naravno da ne bi ni htjela kopiju sebe, jer u tom slučaju ili bi izludila ili bi bilo očajno dosadno
__________________ Youll stumble in my footsteps Keep the same appointments I kept If you try walking in my shoes Try walking in my shoes.......... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost meni je jako bitno da je neko sličan- da ima poglede na svijet,na ljubav,na veze,vjeru,glazbu.... kao i ja... npr ne bi funkcioniralo da je neko meni različit u tim pogledima,samo bi dolazilo do svađe...
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,620
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost Slicno se slicnom raduje! Sa osobom isuvishe slicnom sebi bi se verovatno poklala!!! Zasto? Jer sam tvrdoglava, cesto nepopustljiva! Kud bih sa jos jednim takvim?! Moja teorija: mora postojati slicnost, tako cemo se bolje slagati, ali uvek u vezi/braku jedno mora da popusta vise od drugog, inace ne moze da opstane!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost dovoljno slicni da se ne pokoljemo, dovoljno razliciti da nam nije dosadno ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost Citat:
![]() 100% se slažem sa ovim kaj je starka napisala!!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost Citat:
![]()
__________________ Svi pjevaju ja ne čujem Nikome se ne radujem Samo tebe očekujem | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost ja samo tražim
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:37.

ili bi bilo očajno dosadno