| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi tražite li sebi sličnost ili suprotnost u Društvo forumu; Kao prvo ne virujen da bi uspia naći neku slićnu sebi a da nađem pa to bi bia teški ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost Ja sam odustala od traženja, bio on sličan ili različit ![]() Tako da kaj se tiče tih odnosa ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,898
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost Nemam pravila..uvijek je bilo, da voli većinu stavri kao ja..a onda upoznala koje potpuno u većini drugačiji od mene..bio je to odnos iz bajke..osoba koja je jedina zaslužila veliko slovo i koja je posebna i koju sam obožavala
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Offline | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost Citat:
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost nisam primjetil da trazim neku suprotnost/slicnost...bar ne na svjesnoj razini...na podsvjesnoj....ehhh...kad bi trazil pasalo bi mi da smo si slicni onoliko koliko smo si suprotni...moze to i vuc na jednu stranu malo vise al ne previse... dijagnoza je sljedeca: ak ste previse slicni dosadit cete jedan drugome jer hipotetski ne mozete nauciti nesto jedan od drugoga posto na sve gledate ajmo rec istim ocima i vrlo brzo ce nestati zanimljivosti izmedu vas dvoje...nemre cak ni svada izbiti jer misljenje o necemu nece biti u suprotnosti, vec ce misljenje biti isto... razlaz veze zbog nedostatka uzbudenja, upoznavanje partnera nije vise toliko zanimljivo i tipa kao neka igra u kojoj bi trebali uzivati jer znate kako partner dise i kakav ce mu odgovor biti na neko vase pitanje.. ako ste previse suprotni nema sanse da se postigne kompromis oko necega jer ce svatko vuci na svoju stranu i misliti da je u pravu....oko nicega se nemrete sloziti, svade izbijaju za svaku sitnicu...opet razlaz veze, al ovdje je razlog poznata recenica koju pisu u brakorazvodnim papirima zvjezde hoolywooda : nepomirljive licnosti...iliti karakteri... dobra strana ovakvog slucaja je da se kvalitetnije mozes izgradit ko osoba i naucit se prihvacat kompromise ili drzat svoju stranu i imat svoje "ja"...al ces s druge strane psihicki bit iscjeden tak da se ispostavlja da je fakat neka fifty-fifty kombinacija najpozeljnija...makar ni ona ne mora obecavati al ce bit prozeta svim onim stvarima iz ta dva ekstremna slucaja i pobrat ces najbolje od njih...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. Zadnji Uredio macor : 17-04-08 u 21:04. |
| | |
| | #17 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,051
![]() ![]() ![]() | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | ||
| | |
| | #18 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost Mateja, nije zar da se brineš o mojim ljubavnim iskustvima ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost dorina je odustala od traženja,zato što možda nju traže pa nema potrebe ![]() -macor-ja mislim da si sličnosti ne dopizde,i kad su 2 osobe slične to je baš fora,bude tu i svađi,ali bome i big love ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:33.

ili bi bilo očajno dosadno