Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi tražite li sebi sličnost ili suprotnost u Društvo forumu; Kao prvo ne virujen da bi uspia naći neku slićnu sebi a da nađem pa to bi bia teški ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-04-08, 15:42   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,003
ris mb je zabranio reputaciju
Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost

Kao prvo ne virujen da bi uspia naći neku slićnu sebi a da nađem pa to bi bia teški nered
ris mb je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 16:14   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,188
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Nikad nisam ni upoznao nekoga ko je previše sličan meni
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 16:43   #13 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ja sam odustala od traženja, bio on sličan ili različit

Tako da kaj se tiče tih odnosa

Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 16:55   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,898
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Nemam pravila..uvijek je bilo, da voli većinu stavri kao ja..a onda upoznala koje potpuno u većini drugačiji od mene..bio je to odnos iz bajke..osoba koja je jedina zaslužila veliko slovo i koja je posebna i koju sam obožavala

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 17:33   #15 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Citat:
Pravi autor: starka Pogledaj Poruke
Dok se odvija proces primarnog upoznavanja, jedna od bitnih stvari za nastavak nekog odnosa su sličnosti. Slični pogledi na život, na vjeru, politiku, obitelj, obrazovanje, kulturu, glazbu itd. do najsitnijih detalja koji su u tom trenutku podosta bitni.
S vremenom kada se taj odnos produbi, suprotnosti su u nekoj mjeri itekako dobrodošle, jer unose svojevrsni "začin" cijeloj stvari.
Meni osobno je iznimno bitno da mi osoba bazično bude slična, pogotovo kada su emocije u pitanju. Teško bi funkcioniralo kada druga strana ni po koju cijenu ne bi pokazivala emocije.
E sad, naravno da ne bi ni htjela kopiju sebe, jer u tom slučaju ili bi izludila ili bi bilo očajno dosadno
Potpis

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 21:01   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,366
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

nisam primjetil da trazim neku suprotnost/slicnost...bar ne na svjesnoj razini...na podsvjesnoj....ehhh...kad bi trazil pasalo bi mi da smo si slicni onoliko koliko smo si suprotni...moze to i vuc na jednu stranu malo vise al ne previse...

dijagnoza je sljedeca:

ak ste previse slicni dosadit cete jedan drugome jer hipotetski ne mozete nauciti nesto jedan od drugoga posto na sve gledate ajmo rec istim ocima i vrlo brzo ce nestati zanimljivosti izmedu vas dvoje...nemre cak ni svada izbiti jer misljenje o necemu nece biti u suprotnosti, vec ce misljenje biti isto... razlaz veze zbog nedostatka uzbudenja, upoznavanje partnera nije vise toliko zanimljivo i tipa kao neka igra u kojoj bi trebali uzivati jer znate kako partner dise i kakav ce mu odgovor biti na neko vase pitanje..

ako ste previse suprotni nema sanse da se postigne kompromis oko necega jer ce svatko vuci na svoju stranu i misliti da je u pravu....oko nicega se nemrete sloziti, svade izbijaju za svaku sitnicu...opet razlaz veze, al ovdje je razlog poznata recenica koju pisu u brakorazvodnim papirima zvjezde hoolywooda : nepomirljive licnosti...iliti karakteri... dobra strana ovakvog slucaja je da se kvalitetnije mozes izgradit ko osoba i naucit se prihvacat kompromise ili drzat svoju stranu i imat svoje "ja"...al ces s druge strane psihicki bit iscjeden

tak da se ispostavlja da je fakat neka fifty-fifty kombinacija najpozeljnija...makar ni ona ne mora obecavati al ce bit prozeta svim onim stvarima iz ta dva ekstremna slucaja i pobrat ces najbolje od njih...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.

Zadnji Uredio macor : 17-04-08 u 21:04.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 21:08   #17 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Poruka: 1,051
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
dovoljno slicni da se ne pokoljemo, dovoljno razliciti da nam nije dosadno
Potpis.

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Ja sam odustala od traženja, bio on sličan ili različit

Tako da kaj se tiče tih odnosa

Nije valjda da si se već s 25 toliko razočarala u ljubavi?
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 21:49   #18 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke

Nije valjda da si se već s 25 toliko razočarala u ljubavi?
Mateja, nije zar da se brineš o mojim ljubavnim iskustvima
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 22:00   #19 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Poruka: 1,051
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Ne brinem se nimalo, samo se malo čudim.
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 23:00   #20 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,236
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

dorina je odustala od traženja,zato što možda nju traže pa nema potrebe

-macor-ja mislim da si sličnosti ne dopizde,i kad su 2 osobe slične to je baš fora,bude tu i svađi,ali bome i big love
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108