| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi tražite li sebi sličnost ili suprotnost u Društvo forumu; ovo da se različitosti privlače je po meni žešća glupost, ili se bar kod mene nikad nije pokazalo održ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost ovo da se različitosti privlače je po meni žešća glupost, ili se bar kod mene nikad nije pokazalo održivim u praksi ![]() S druge strane, sa osobama koje imaju iste ili slične kriterije vrednovanja nekih određenih stvari funkcioniram puno bolje. Na primjer, ako osoba X ne voli određenu vrstu glazbe, a osoba Y ju obožava, neminovno je da će doći do sukoba prije ili poslije, bez obzira kako jaka ljubav bila u pitanju. Glazba je samo jedan od glupljih primjera. Tu se radi o životnim stavovima u općenitom smislu, i različitosti nekad mogu biti privlačne, ali to je kratkog trajanja i na klimavim nogama, jer od obadvije strane traži prevelik kompromis na koji teško pristaju. S druge strane, mislim da ni previše sličnosti nije dobro, ali još nisam naišao na osobu toliko sličnu meni da bih mogao to tvrditi.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost Citat:
![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost prospero-ja ne podnosim da moj dečko pljuje po mojoj vrsti glazbe tu dolazi do velikih sukoba,poštivaj moje poštivat ću tvoje,a ako ne poštivaš moje ugazit ću tvoje ko što i ti gaziš moje-to je moje mišljenje.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost e i na kaj se onda vracamo....nije dobra prevelka slicnost a bome ni suprotnost...sve to treba bit dobro promijesano a ne protreseno...kao sta bi reka đejms bond...ako je ili/ili tj isto kad tad ce doc do pucanja necega...mozda i necije glave...nikad se ne zna...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost ja mislim da macor misli da ce kad tad doći do pucanja nečega tj veze-(prekida).... meni je fora imati sličnost sebi nenadjebivo je
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost tocno to mislim...doci ce jer rijetki su slucajevi kad su dvije iste krajnosti uspjele pomirit osjecaje u vezi... @ prospero vjerojatno ti je vec jasno al od viska glava ne boli...pod ili/ili sam mislil slicnost + slicnost/suprotnost + suprotnost...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost Citat:
kad sam bio madi trazio slicno i nikad nit naci nit naici nit pristupiti takvom. sad me bas briga, sto suprotnije to bolje... gledajuci na opstanak kao slicnost definitvno, ali posto sam ionako naucio kako opstat i bez zivotnog partnera... opet mi sve jedno. vazno da vrisiti | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost mafijaš ako već nešto pišeš piši razumljivo i povezano ![]() a ako planiraš spamat i pisat gluparije zamolila bi te da zaobiđeš temu.
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:52.

nenadjebivo je