Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi tražite li sebi sličnost ili suprotnost u Društvo forumu; ovo da se različitosti privlače je po meni žešća glupost, ili se bar kod mene nikad nije pokazalo održ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-04-08, 23:15   #21 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,866
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero
Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost

ovo da se različitosti privlače je po meni žešća glupost, ili se bar kod mene nikad nije pokazalo održivim u praksi

S druge strane, sa osobama koje imaju iste ili slične kriterije vrednovanja nekih određenih stvari funkcioniram puno bolje. Na primjer, ako osoba X ne voli određenu vrstu glazbe, a osoba Y ju obožava, neminovno je da će doći do sukoba prije ili poslije, bez obzira kako jaka ljubav bila u pitanju. Glazba je samo jedan od glupljih primjera. Tu se radi o životnim stavovima u općenitom smislu, i različitosti nekad mogu biti privlačne, ali to je kratkog trajanja i na klimavim nogama, jer od obadvije strane traži prevelik kompromis na koji teško pristaju.

S druge strane, mislim da ni previše sličnosti nije dobro, ali još nisam naišao na osobu toliko sličnu meni da bih mogao to tvrditi.
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 23:15   #22 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
dorina je odustala od traženja,zato što možda nju traže pa nema potrebe
Good one
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 23:21   #23 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,238
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

prospero-ja ne podnosim da moj dečko pljuje po mojoj vrsti glazbe tu dolazi do velikih sukoba,poštivaj moje poštivat ću tvoje,a ako ne poštivaš moje ugazit ću tvoje ko što i ti gaziš moje-to je moje mišljenje.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 00:12   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,366
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

e i na kaj se onda vracamo....nije dobra prevelka slicnost a bome ni suprotnost...sve to treba bit dobro promijesano a ne protreseno...kao sta bi reka đejms bond...ako je ili/ili tj isto kad tad ce doc do pucanja necega...mozda i necije glave...nikad se ne zna...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 00:14   #25 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,866
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

neukrotiva: pa to i kažem

mačor: nisam skužio ovo ili/ili s bondom, ali ostalo
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 08:50   #26 (permalink)

neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru

ja mislim da macor misli da ce kad tad doći do pucanja nečega tj veze-(prekida)....
meni je fora imati sličnost sebi nenadjebivo je
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 18:59   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,366
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

tocno to mislim...doci ce jer rijetki su slucajevi kad su dvije iste krajnosti uspjele pomirit osjecaje u vezi...

@ prospero

vjerojatno ti je vec jasno al od viska glava ne boli...pod ili/ili sam mislil slicnost + slicnost/suprotnost + suprotnost...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 20:08   #28 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
mafijas

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
postoji izreka "suprotnosti se privlače",ali kod mene baš i nije tako, mene ne privlače frajeri koji su totalna suprotnost od mene,već me privlači neko zaista sličan meni...
čiji su stavovi istinski slični mojima... neki ljudi glume sličnost drugoj strani kako bi se svidili jedni drugima,ali to se vrlo brzo otkrije... kad nekom npr kažem "ja volim to i to" i neko namjerno kaže "i ja isto" a zapravo to ne voli nego to govori samo kako bi se meni svidio... kao što sam već napisala vrlo se brzo skonta dl je to istina ili laž. pa me sad zanima šta vi tražite/želite nekoga sličnog vama ili nekoga ko je vaša suprotnost? šta vas privlači? i da li ste do sada naletili i na jedno i drugu (suprotnost i sličnost) i šta vam je bilo bolje?
pa ti jedna koja si nasla ljubav svog zivota pitkas ovakava pitanja? tebe je sam covjek poslao ovdje?

kad sam bio madi trazio slicno i nikad nit naci nit naici nit pristupiti takvom. sad me bas briga, sto suprotnije to bolje...

gledajuci na opstanak kao slicnost definitvno, ali posto sam ionako naucio kako opstat i bez zivotnog partnera... opet mi sve jedno. vazno da vrisiti
mafijas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 23:43   #29 (permalink)

mafijaš ako već nešto pišeš piši razumljivo i povezano
a ako planiraš spamat i pisat gluparije zamolila bi te da zaobiđeš temu.
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 09:17   #30 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Tražim sličnosti.
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108