| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi tražite li sebi sličnost ili suprotnost u Društvo forumu; sličnost ili suprotnost? ma, svejedno.. bitno da je muško dobro, zajebajem se. sličnost = monotonija. suprotnost = veća uzbudljivost, koja mož... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 434
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost sličnost ili suprotnost? ma, svejedno.. bitno da je muško ![]() dobro, zajebajem se. sličnost = monotonija. suprotnost = veća uzbudljivost, koja može prerasti i u neke sukobe, kad se izgubi ona početna tolerancija u nekom međuljudskom odnosu. ja tražim stoga mali paket sličnosti i suprotnosti, tek tolko,radi ravnoteže..
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost pa radi sličnosti se isto znaju dogoditi svađe npr. oboje tvrdoglavi,ni jedno neće popustit pa se ond posvađate oko te neke stvari.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #33 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost da, fakat,,imaš pravo, nisam ni razmišljala o tome jer ja nisam tvrdoglava, ili svadljiva. (hoću reći - ako bi dečko bio sličan meni, bio bi jaaaako dobar )
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost najbolje je naći sličnost,nemaš pojma kako je to odlično zamisli sad npr ti se voliš maziti a tvoj dečko ne,ti voliš slušati npr cajke a tvoj dečko npr metal,npr ti voliš romantiku a on ne;ti voliš izlazit van a on ne-on bi samo kod kuće bio.... meni to bezveze,zato i volim sličnost ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Član | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost Citat:
A koja je svrha ako je jedno tvrdoglavo, a drugo ''papak'' (dakle totalna suprotnost) i onda u svakoj svađi ovaj tvrgoglavi tupi svoje, a ovaj ''papak'' kaže da da, ok je i u biti svaki problem ostane nerješen...
__________________ | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost tako je giga.... u tim suprotnostima bi jedna osoba ispaštala i kao da bi bila manje vrijedna jel bi se svemu pokunjivala... sličnost je najbolja ![]()
| | |
| | #37 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost ma svi se vole maziti ![]() zasto bi neko govorio samo "da,da,da", onda mu fali par serafa u glavi. ako su osobe suprotno nastrojene, ne bi problem ostao nerješen, već rješen al na drugi način. meni da neko serucka, ja bi to rješila jednostavnim i brzim postupkum, bez ulazenja u neke histericne rasprave i čupanja kose ali nije da bi popustila samo zato jer sam karakterno drugacija od doticnog.slicnost- razlicitost ne smatram bitnim faktorom za neki odnos, zato sam mozda neozbiljno pristupila ovoj temi. najbitnija od svega, za mene je ipak je tolerancija. i spremnost da se malo prilagodiš. svaka osoba te malo promjeni...ipak
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. Zadnji Uredio olja : 19-04-08 u 10:55. |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost si sigurna? ja znam neke koji ne vole. kako biti s takvim nekim u vezi? Citat:
tako je, to sam i ja napisao ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost hmm, ovo za maženje... neznam, možda treba curi/dečku dati malo više vremena tada,, ne vjerujem da se ne voli maziti, nego ima neke barijere u sebi. odbijanje dodira na neki način je izražavanje nepovjerenja, ili strah od prepuštanja nekom.. ma vidi ti te neukrotive, nema tu ljevo ni desno, sličnost i sličnost očito je da je to kod tebe tako, jel,i super je što znaš kaj hoćeš; ali to je individualna stvar. za tebe je to možda najbolje, za nekog drugog nekaj drugo.. i tak.
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. Zadnji Uredio olja : 19-04-08 u 11:06. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:56.

)
zamisli sad npr ti se voliš maziti a tvoj dečko ne,ti voliš slušati npr cajke a tvoj dečko npr metal,npr ti voliš romantiku a on ne;ti voliš izlazit van a on ne-on bi samo kod kuće bio.... meni to bezveze,zato i volim sličnost