| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi tražite li sebi sličnost ili suprotnost u Društvo forumu; ajmo reć 75% sličnost, 25% tolerancija, ili tako nekako. @ olja: nije se meni dogodilo, nego jednostavno znam neke cure koje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost ajmo reć 75% sličnost, 25% tolerancija, ili tako nekako. @ olja: nije se meni dogodilo, nego jednostavno znam neke cure koje kažu kako mrze maženje, da ne vole da ih se dira (a u vezi su). razlog može biti ovaj koji si ti navela.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #42 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost olja-ja uvijek znam što hoću,i kad nešto hoću onda samo to hoću i ništa drugo ![]() ima dosta ljudi koji se ne vole maziti,kojima je to pekmezasto,ja te ljude ne svačam,meni nema ništa ljepšeg od maženja neki ni ne vole tepanje "srećice,ljubavi,maja moja/maji moj...," nekima je i to bzvz al meni to opet slatko...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #43 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost to!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #44 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: iz šume Blairwitch...
Poruka: 1,129
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost neš u zadnje vrijeme imam totalno čudan ukus.. rekla bi ja prije... "gadan ukus" ... (ali to je zato što mi se osoba sviđa iznutra ![]()
__________________ ...ah što volim ovaj režim, plaća ide, a ja ležim... |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost meni jedino važno da ženska ne šuti cijelo vrijeme(da nije dosadna),ostalo ćemo već lako prilagoditi tj naći ćemo zajednički jezik ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-08 Lokacija: Split Godina: 19
Poruka: 126
![]() | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost Citat:
![]()
__________________ "Tragedija slave je u tome da moraš izgubiti previše vremena da bi postao slavan." Picasso | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost shelby je to najbolje i najjednostavnije rekla, dodajem samo da mi je važno da smo u "bitnijim" stvarima slični, a koje su to stvari, bogme ovisi od godina, sad su mi bitnije drugačije stvari nego prije 5 godina ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 744
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost velike različitosti ne dolaze u obzir kao takve. preferiram sličnost u svakom pogledu. usklađenost je prednost.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost Citat:
Dok sam tražio sličnost imao sam stalno problematične veze. Kad sam počeo tražit suprotnost veze su bile stabilne bar po pola godine. Suprotnosti su zapravo nadopunjavanja. Zašto vam uopće treba partner? Pa sigurno ne zato da se takmičite s njim ili njom. Partner ili partnerica vam treba da vas dopuni tamo gdje ste slabi.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 15-07-08 u 22:43. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:28.

tj naći ćemo zajednički jezik