Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi tražite li sebi sličnost ili suprotnost u Društvo forumu; ja kad sam bila u vezama sa suprotnostima,stalno smo se svađali i natezali....dok nisam shvatila da mi ne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-07-08, 22:56   #51 (permalink)
Banned

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,196
maja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznat
Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost

ja kad sam bila u vezama sa suprotnostima,stalno smo se svađali i natezali....dok nisam shvatila da mi ne treba netko da me nadopuni nego da me shvati
ako sam negdje slaba,a partner u tome jak,neće mi pomoći to što on ima ono što ja nemam,jer i dalje to ja nemam a on to možda neće moći razumjeti
maja-manuela je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-07-08, 23:02   #52 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,106
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: maja-manuela Pogledaj Poruke
ja kad sam bila u vezama sa suprotnostima,stalno smo se svađali i natezali....dok nisam shvatila da mi ne treba netko da me nadopuni nego da me shvati
ako sam negdje slaba,a partner u tome jak,neće mi pomoći to što on ima ono što ja nemam,jer i dalje to ja nemam a on to možda neće moći razumjeti
Polako, ne žuri nigdje. Za sad imaš mamu i tatu za nadopunjavanje.
Kad shvatiš da se ne možeš udati za svog taticu, trebat će ti zamjena za njega.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-07-08, 23:07   #53 (permalink)
Banned

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,196
maja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznat

ja sam ti jedna mala curica koja nema pojma o životu,al zato su tu stariji stričeki da mi kažu što za mene valja....

Zadnji Uredio maja-manuela : 15-07-08 u 23:09.
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 07:47   #54 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,987
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Čista suprotnost definitivno!!!
Da je podložan i poslušan.
Za Žene nemam pravila

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 08:48   #55 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,088
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

slicnost
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 09:43   #56 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,665
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
dovoljno slicni da se ne pokoljemo, dovoljno razliciti da nam nije dosadno
Upravo to....
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 09:51   #57 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 24
Poruka: 119
poeticni se izdvaja iz mase

Tražim sličnost..
Imam osjećaj da me malo ljudi razumije.. a dokazano mi uspijeva samo sa osobama koje me malo dublje razumiju.

Tako da ako nismo slični u određenim stvarima.. Jednostavno neću ja toj osobi odgovarati. Jer meni zapravo, malo toga i smeta kod nekog.. no primjetio sam da me osoba mora moći razumjeti.

Ako je komunikacija na nuli, i naš odnos će biti na nuli (pritom ne mislim na to kako netko može puno govoriti.. može ona biti šutljiva da ne zna reći ni jednu riječ, meni ne smeta, ali bitno mi je da se razumijemo u komunikaciji..)
kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.."
poeticni je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 14:04   #58 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-06-07
Godina: 20
Poruka: 690
jolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono nešto

tražim sličnost..i našla sam je...
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 14:36   #59 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,052
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Sličnost mi je mnogo bitna. E sad ne baš tolika jer onda ne bi mogli da se dopunjujemo medjusobno.Suprotnost me nikad nije privlačila čak me uvek i odbijala.Ali svesna sam da nema osobe na ovom svetu koja je ista kao ja, jer smo svi negde različiti.I to je okej!Važno je naći neku meru, balans kad imaš partnera, da imate iste ciljeve (barem slične ako ne iste) ali da imate i neki "ventil" , nešto što ćete zadržati za sebe (na primer , neko interesovanje).
Ono kad kažu da se suprotnosti privlače, to je po meni totalna glupost jer kad tad se desi prekid veze kada su dvoje skroz različiti.
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 15:28   #60 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,106
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: maja-manuela Pogledaj Poruke

ja sam ti jedna mala curica koja nema pojma o životu,al zato su tu stariji stričeki da mi kažu što za mene valja....
Sorry, imaš moju javnu ispriku.

Pitanje sličnosti i suprotnosti je samo na prvi pogled jednostavno.
Trebalo bi prvo definirati što je to slično a što različito.
Veza dvije dominantne ličnosti je gotovo nemoguća.
Da li ste čuli za uspješan brak dvoje političara.
Glumci i glumice su uglavnom loša kombinacija, zato novine mogu pisati o njihovim razvodima.
Brakovi i veze muzičara bar onih koja ja znam su uglavnom uspješne.
Uspješni su i brakovi pravnika, doktora, profesora, sportaša...

Da li ovi primjeri znače da se radi o sličnim osobama.
Ja i supruga smo oboje profesori, ali nemamo gotovo nikakve sličnosti.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113