| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi tražite li sebi sličnost ili suprotnost u Društvo forumu; ja kad sam bila u vezama sa suprotnostima,stalno smo se svađali i natezali....dok nisam shvatila da mi ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost ja kad sam bila u vezama sa suprotnostima,stalno smo se svađali i natezali....dok nisam shvatila da mi ne treba netko da me nadopuni nego da me shvati ako sam negdje slaba,a partner u tome jak,neće mi pomoći to što on ima ono što ja nemam,jer i dalje to ja nemam a on to možda neće moći razumjeti |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost Citat:
Kad shvatiš da se ne možeš udati za svog taticu, trebat će ti zamjena za njega.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,987
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost Čista suprotnost definitivno!!! Da je podložan i poslušan. Za Žene nemam pravila
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost Citat:
![]()
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
Poruka: 119
![]() | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost Tražim sličnost.. Imam osjećaj da me malo ljudi razumije.. a dokazano mi uspijeva samo sa osobama koje me malo dublje razumiju. Tako da ako nismo slični u određenim stvarima.. Jednostavno neću ja toj osobi odgovarati. Jer meni zapravo, malo toga i smeta kod nekog.. no primjetio sam da me osoba mora moći razumjeti. Ako je komunikacija na nuli, i naš odnos će biti na nuli (pritom ne mislim na to kako netko može puno govoriti.. može ona biti šutljiva da ne zna reći ni jednu riječ, meni ne smeta, ali bitno mi je da se razumijemo u komunikaciji..)
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost Sličnost mi je mnogo bitna. E sad ne baš tolika jer onda ne bi mogli da se dopunjujemo medjusobno.Suprotnost me nikad nije privlačila čak me uvek i odbijala.Ali svesna sam da nema osobe na ovom svetu koja je ista kao ja, jer smo svi negde različiti.I to je okej!Važno je naći neku meru, balans kad imaš partnera, da imate iste ciljeve (barem slične ako ne iste) ali da imate i neki "ventil" , nešto što ćete zadržati za sebe (na primer , neko interesovanje). Ono kad kažu da se suprotnosti privlače, to je po meni totalna glupost jer kad tad se desi prekid veze kada su dvoje skroz različiti.
__________________ N ♥ J |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost Citat:
Pitanje sličnosti i suprotnosti je samo na prvi pogled jednostavno. Trebalo bi prvo definirati što je to slično a što različito. Veza dvije dominantne ličnosti je gotovo nemoguća. Da li ste čuli za uspješan brak dvoje političara. Glumci i glumice su uglavnom loša kombinacija, zato novine mogu pisati o njihovim razvodima. Brakovi i veze muzičara bar onih koja ja znam su uglavnom uspješne. Uspješni su i brakovi pravnika, doktora, profesora, sportaša... Da li ovi primjeri znače da se radi o sličnim osobama. Ja i supruga smo oboje profesori, ali nemamo gotovo nikakve sličnosti.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:09.

Grijesiti je ljudski ...