| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi tražite li sebi sličnost ili suprotnost u Društvo forumu; prihvaćam ispriku,nesporazum je bio u pitanju istina da je vrlo teško ovako općenito o tome govoriti... mogu samo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost prihvaćam ispriku,nesporazum je bio u pitanju ![]() istina da je vrlo teško ovako općenito o tome govoriti... mogu samo iz svog iskustva: događalo mi se da sam bolja u nečemu od partnera i nedostajalo mi je to da me u tome prati i da mi je ravan...nedostajalo mi je razumjevanje u stavovima-ako smo jako različiti,može me djelomično shvatiti ali ja želim da me potpuno razumije jer i on tako razmišlja... kad malo razmislim,ni nisam nikad bila u vezi sa suprotnostima koje imaju nešto što ja želim imati jer sam se trudila onda to sama postići a ne tražiti u drugima,ali znam da sam bila s karakterima jako različitim od mog i nije išlo...(u predprošlom postu je bila hipotetska situacija ) |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-12-06 Godina: 23
Poruka: 71
![]() | Re: tražite li sebi sličnost ili suprotnost po mogućnosti slični interesi, stavovi ne moraju nužno biti isti, karakterno više tražim različitost jer da je kao ja skupa bi propali ![]() bitno da nije uskogrudan, da me barem donekle razumije i da jedno drugome otvaramo nove poglede na svijet ![]() iako na početku padnem ja na svašta ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:18.