| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi trbušni ples...lol... u Društvo forumu; eo ovdje bi pisali o trbusnom plesu...meni najdrazem i najljepsem...voljela bi podijeliti iskustva a ako ne samo razglabat...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: trbušni ples...lol... ja mislim da si trebala stavit neš s youtuba ak si već otvorila taku temu al ajd,jel bez youtuba ti je bezvezno otvorit temu s ovakvim naslovom... ot. ove mi ženske predobro pleše,to sam ja kod kuće gledala i učila se znam plesat trbušni al ne tak dobro kao one... predobro mi je kad bokovima trese,i to kak se vrti.... to se baš dugo mora trenirat da se usavrši....i mora se bit talentiran za to,,, trbušni ples mi je nešto predivno,predobro izgleda... nenadjebivo....tjela bi ga znat plesat isto ko i te ženske ali jebiga ne znam di bi to mogla trenirati al baš onak kak spada... glupo mi trenirat "trbušni" a uče te nekak glumpavo plesat...
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: trbušni ples...lol... a sad da te još nešto pitam,šta će ti to "lol" u nazivu teme? i šta će ti to lol na kraju posta...ti se smiješ svojoj temi ili postu? ok,ja sam ti samo dala savijet jel mi je strava otvorit taku temu bez youtuba,
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:54.

hvala...lol
nak ....frendica mi plese vec dost dugo i nak gleam...wooooow...