| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi trbušni ples...lol... u Društvo forumu; Meni je to glupavo.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-05-08 Lokacija: Petrinja Godina: 19
Poruka: 7
![]() | Re: trbušni ples...lol... eo bas sam se vratila s trbusnog...mom odusevljenju nema kraja...cak me pohvalila da sam gipka i super radim...jeeee..al ima jedan problem...ak nas se ne skupi vise propadamo...ima nas sam 4...a ni sta sutra idem od razreda do razreda...e pre lose ak mi ovo propadneeee... ![]() ugl..i ja sam zaljubljena...ovo je najbolji potez koji sam u svom mladom zivotu napravila ![]() i kak ti ide...naucila si dobro plesat u tih 5 mj ) pozzVASA DURICA ) |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: trbušni ples...lol... Ja se spremam već tri tjedna krenuti na to... Meni je taj ples preseksi, ženstven, elegantan i naporan je... Svaki trbušni mišić se treba posebno uvježbati da radi, a onda ih se treba povezati... A ono na podu radit je preteško... Probajte se samo tak spustit i dić, već je to teži zadatak i još tak se gibat...
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-05-08 Lokacija: Petrinja Godina: 19
Poruka: 7
![]() | Re: trbušni ples...lol... a moze moze...samo instrukcije nemogu bit besplatne..lol... a kreniii...predobro ces se osjecat..a nije sam tu trbuh u pitanju...i noge...i kukovi...lol.. uspjela sam skupit 3 cure....naci 7 nas jeeee al ne stajem tu ![]() durica ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: trbušni ples...lol... Jaoooo trbušni ples ![]() ![]() ![]() Nešto najljepše na svijetu,obožavam ga ali nemam gdje upisati,zvala sam prije jedno godinu dana i sve šta sam uspjela naći su neki tečajevi koji traju po mjesec dana a ja bih htjela baš "trenirati"... Zna li netko gdje mogu?
__________________ Aj em hepi baksuz |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-09-08
Poruka: 12
![]() | Re: trbušni ples...lol... isla sam 3 godine,tj od 15-e godine na trbusni, totalno sam se izvještila....imam duugacki pierce u pupku, uvijek kada izadjem obucem ffuuuul kratki topic samo preko grudi i uske traperice...kada zaplešem nitko ne može odoliti...zadovoljna sam naučenim |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Banned | Re: trbušni ples...lol... Citat:
kukulele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zašto je Bog dao plavušama 2% mozga više nego konjima? Da ne bi srale po ulici za vrijeme parada. | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 967
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trbušni ples...lol... strašna siJa sam se razmišljala upisati nešto ovako. Nisam još točno odlučila što, ali više naginjem prema S-faktoru izgleda mi zanimljiviji od trbušnog plesa. Bila sam ih nešto učila sama pa mi se prvi činio nekako kreativniji.
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:29.

) pozz

strašna si