sve to stavis u auto, njega pokupis, zavezes mu oci i odvezes ga na neko mjesto koji vam puno znaci a nije na meti pogleda znatizeljnih ljudi koji vam mogu ometati!
Raspravljate o temi treba mi pomoc u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Hmm.. Decku i meni treba da bude godina i pol dana... zeleim isplanirati nesto romanticno... a ideja bas i nemam ...
sve to stavis u auto, njega pokupis, zavezes mu oci i odvezes ga na neko mjesto koji vam puno znaci a nije na meti pogleda znatizeljnih ljudi koji vam mogu ometati!
jucer sam bila pametna, danas sam mudra..... tko zna sta me ceka sutra!
Samo ovo već što si napravila i to što imaš je po meni ok i romantično. Ne znam što dečko hoće više.
Provedite lijepu i romantičnu večer kod kuće i to je to. Više vam ne treba.![]()
Tko teži za pravdom i dobrohotnošću, nalazi život i čast.
ma nema on pojma da ja ista spremam...on konta da cemo jedno drugom kupit poklon i da cemo otic u restoran na veceru
The Legend Of Zelda
eh nemam autoooo
The Legend Of Zelda
mozes ga odvest negdje u park, ili ako imas blizu kuce neku livadu, pozovi ga sebi i odete pjesice tamo
ah, da mi je samo lov koliko imam ideja... gdje bi mi bio kraj!
nema na cemu i drugi put
da, možete si napraviti kao piknik, dok je još toplo.. uzmete dekicu i negdje se uputite u zelenilo.. ili unajmite nešto na sljemenu i slično pa provedete cijeli dan skupa družeći se u raznim aktivnostima![]()
Ah, pa ne možeš isprovocirati romantiku, ali ovo je zbilja zgodno što si isplanirala.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.