| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi trudna? u Društvo forumu; jel može trudnica (na početku trudnoće neka 3 tjedna) imati iscjedak? a da nije sigurna jel trudna... jer dečko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-05-07
Poruka: 8
![]() | jel može trudnica (na početku trudnoće neka 3 tjedna) imati iscjedak? a da nije sigurna jel trudna... jer dečko je svršio u mene... a bila mi je menga pri kraju... nisam krvarila... možda par kapi... i sad imam iscjedak... pa pitam jel to znači da nisam trudna? ![]()
__________________ Love is just friendship on fire... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: trudna? U pravu je misic. Svako ima razlicito vreme ovulacije. Cak ne bi trebala biti ni sigurna u tvoje vreme ovulacije jer nekad moze da ti rani ili kasni pa se poremeti vreme ovulacije. I uvek mozes da se zeznes sa brojanjem plodnih i ne plodnih dana, tako da pravo idi kod ginekologa!
__________________ ♥ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: trudna? za ovakve slucajeve - trk gineku po "day after", a ne visit na netu tctctc i da, malo pameti u glavu ne bi skodilo
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trudna? Koliko je meni poznato, cetri dana poslije menstruacije su neplodna, pod ziher, te sedam prije naredne menstruacije (ali se treba racunati i na onaj debilni dio koliko dugo spremij moze zivjeti...ja citala da moze do 48 h...ili cak i vise). Narucito je to ziher kod zena sa urednim ciklusom. Ali kako su zene rekle prije mene, najziher je ipak otici ili kod dr ili kupiti test, koji ce ti tek koristiti sa nekim rezultatima koji su povjerljivi bar nakon tjedan dana, a to je opet mozda prekasno... Saznala da je ''day after'' zapravo samo jaca kontracepcijska pilula, dakle odprilike tri cetri komada normalnih...ali tko bi se igrao s takvim pi***rijama. Ali cisto ako zatreba pod hitno...mislim da iscjedak ne znaci trudnocu. I ne mozes znati da si trudna dva dana poslije?!?!?! Ili se mozeee?!?!? I to bas po iscjedku...hmmm, ne znam bas.
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #10 (permalink) | |||||
| dr.sc. Foruma | Re: trudna? Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
naravno, "day after" se zove samo zato da bi se oznacilo da je to gle cuda za dan nakon nezgode inace pije se najcesce po 2 tablete u razmaku od 12 sati, sto takodjer ovisi od tableta i takodjer NIKAKO NIJE PREPORUCLJIVO UZIMATI BEZ KONZULTIRANJA S GINEKOM.Citat:
bit ce prije da je dobila gljivice/bakterije ![]() takodjer - kod gineka
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP | |||||
| | |
![]() |
| Tagovi: trudna, trudnoca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:29.

pa će biti jasno