Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi trudna? u Društvo forumu; jel može trudnica (na početku trudnoće neka 3 tjedna) imati iscjedak? a da nije sigurna jel trudna... jer dečko ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-06-07, 11:04   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-05-07
Poruka: 8
maza_i_pol se izdvaja iz mase
Unhappy trudna?

jel može trudnica (na početku trudnoće neka 3 tjedna) imati iscjedak? a da nije sigurna jel trudna...

jer dečko je svršio u mene... a bila mi je menga pri kraju... nisam krvarila... možda par kapi... i sad imam iscjedak... pa pitam jel to znači da nisam trudna?
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 11:07   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: trudna?

Idi u ljekarnu i kupi test za trudnoću - odmah!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 11:08   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

bolje otiđi kod ginekologa.
Datachi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 11:08   #4 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,883
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
pa će biti jasno
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 11:19   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 955
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

možeš biti trudna iako imaš i mengu
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 11:27   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,495
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke

obje trudnoće su mi začete odmah iza menge , znači nema pravila , moje vrijeme ovulacije ne mora biti i tvoje
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 20:44   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 2,921
Lulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Lulu Bg

U pravu je misic. Svako ima razlicito vreme ovulacije. Cak ne bi trebala biti ni sigurna u tvoje vreme ovulacije jer nekad moze da ti rani ili kasni pa se poremeti vreme ovulacije. I uvek mozes da se zeznes sa brojanjem plodnih i ne plodnih dana, tako da pravo idi kod ginekologa!
Star 26-06-07, 20:58   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

za ovakve slucajeve - trk gineku po "day after", a ne visit na netu tctctc

i da, malo pameti u glavu ne bi skodilo
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 22:07   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

Koliko je meni poznato, cetri dana poslije menstruacije su neplodna, pod ziher, te sedam prije naredne menstruacije (ali se treba racunati i na onaj debilni dio koliko dugo spremij moze zivjeti...ja citala da moze do 48 h...ili cak i vise). Narucito je to ziher kod zena sa urednim ciklusom. Ali kako su zene rekle prije mene, najziher je ipak otici ili kod dr ili kupiti test, koji ce ti tek koristiti sa nekim rezultatima koji su povjerljivi bar nakon tjedan dana, a to je opet mozda prekasno...
Saznala da je ''day after'' zapravo samo jaca kontracepcijska pilula, dakle odprilike tri cetri komada normalnih...ali tko bi se igrao s takvim pi***rijama. Ali cisto ako zatreba pod hitno...mislim da iscjedak ne znaci trudnocu. I ne mozes znati da si trudna dva dana poslije?!?!?! Ili se mozeee?!?!? I to bas po iscjedku...hmmm, ne znam bas.
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 23:36   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Ulysea Pogledaj Poruke
Koliko je meni poznato, cetri dana poslije menstruacije su neplodna, pod ziher,
sto ako cura ima kraci ciklus od npr 25 dana. 25-14=11, sto ce reci da joj je 11 dan ciklusa ovulacije, racunajuci 5 dana prije i poslje daklem od SESTOG do SEDAMNAESTOG dana su joj plodni dani... ne da ti teorija pada u vodu nego PISES IDIOTARIJE. nhf.. nemoj siriti nesto u sto nisi sigurna jer ce se neko zajebat na tvojim netocnim podacima.

Citat:
te sedam prije naredne menstruacije
ovo vec da

Citat:
(ali se treba racunati i na onaj debilni dio koliko dugo spremij moze zivjeti...ja citala da moze do 48 h...ili cak i vise).
debilni dio?!
Citat:
Saznala da je ''day after'' zapravo samo jaca kontracepcijska pilula, dakle odprilike tri cetri komada normalnih...

naravno, "day after" se zove samo zato da bi se oznacilo da je to gle cuda za dan nakon nezgode inace pije se najcesce po 2 tablete u razmaku od 12 sati, sto takodjer ovisi od tableta i takodjer NIKAKO NIJE PREPORUCLJIVO UZIMATI BEZ KONZULTIRANJA S GINEKOM.

Citat:
ali tko bi se igrao s takvim pi***rijama. Ali cisto ako zatreba pod hitno...mislim da iscjedak ne znaci trudnocu. I ne mozes znati da si trudna dva dana poslije?!?!?! Ili se mozeee?!?!? I to bas po iscjedku...hmmm, ne znam bas.

bit ce prije da je dobila gljivice/bakterije
takodjer - kod gineka
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: trudna, trudnoca

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103