| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi trudnoća i peting u Društvo forumu; kolika je mogućnost da tijekom petinga cura ostane trudna? imam 17 godina i nikada nisam imala spolni odnos,ali sa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-06-08
Poruka: 1
![]() | trudnoća i peting kolika je mogućnost da tijekom petinga cura ostane trudna? imam 17 godina i nikada nisam imala spolni odnos,ali sa sadašnjim dečkom "konzumiram" peting. meni predstavlja problem strah od trudnoće i zbog toga svaki put prije nego što dečko stavi prste u moju vaginu inzistiram na higijeni i pranju ruku prije toga.je li trudnoća ipak moguća ako se zbog neopreznosti malo sperme ipak nađe blizu moje vagine(iako sam stvarno pazila)naime ovaj mjesec nisam dobila mjesečnicu(iako nekad mi se znalo i prije događati da zbog stresa ne dobijem po čitav mjesec) i zato me užasno strah.molim vas pomozite me svojim mišljenjem jer sam očajna ![]() hvala |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: trudnoća i peting da.. njemu sperma curi iz prsta... ![]() ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trudnoća i peting Ajde papani jedni ne zajebavajte curku. Viš da joj je frka. ![]() Daj ti nama pojasni detaljnije što se dogodilo ![]() Jel si dečku pomogla masturbacijom pa je on primio takvu kiflu i onda tebe isao maziti po mufu il kaj? Kak je došlo do toga da unatoč tome što si pazila (nije mi jesno na sto si pazila) je došlo do njegovog sjemena blizu tvoje mačkice ![]() Daj detalje od početka do kraja da znam ti reći mozebitne poslijedice. Ak nist drugo bar da mogu reci: Nek se djete zove kao ja ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trudnoća i peting ako se sperma nađe blizu vagine postoji mogućnost da ostaneš trudna
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-07-08
Poruka: 320
![]() | Re: trudnoća i peting ako mu muski spermiji imaju dovoljno atp-ova u sebi da se odrze na prstu i krenu k jajniku onda mozes ostat trudna,ali da je to tako mora bi ti se decko dobro najest prije nego to radite
__________________ ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trudnoća i peting Koristi kondom i nemas straha... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: trudnoća i peting Citat:
![]() cak i ako je decko imao nes malo sperme na prstu pa isao kopkat u vaginu jako je mala mogucnost.. cura bi trebala imat ludu srecu da joj se sva poklopi i zatrudni..
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:17.