Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi U lovu na moga dečka u Društvo forumu; Evo dovelo me dopisivanje s Mamom da otvorim topic o svim ispadima drugih cura u lovu na vaše dečke ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-06-06, 02:02   #1 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju
U lovu na moga dečka

Evo dovelo me dopisivanje s Mamom da otvorim topic o svim ispadima drugih cura u lovu na vaše dečke Znam da takvih ispada svatko ima pa hajde da otvorimo malo dušu jedne drugima
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-06-06, 02:05   #2 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,504
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti
Re: U lovu na moga dečka

evo, jedna maloljetnica je šlepala se za mojim najdražim na njegovoj rođendanskoj proslavi na kojoj sam naravno bila i ja, još se okolo raspitivala o njemu, našoj vezi, daj odjebi mala! javi se kad ti sise narastu!
Odgovori sa citatom
Star 13-06-06, 02:06   #3 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,480
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

pa šta ja znam...ima toga...u mog bivšeg su se uvijek neke curice zaljubljivale...pa je tako jedna bila slala neke poruke, i baš se curica bila zaljubila...a meni to isprve iskidalo živce ali sam skužila da je to još dijete neko...pa sam se samo slatko nasmijala...
Odgovori sa citatom
Star 13-06-06, 02:29   #4 (permalink)
Zlatni Član

Evo ja ću krenuti s jednom pričom...ima njih i previše

Hajde krenut ću sa manje crnim tekstom

Ta je cura bila meni skroz Ok Glupo zvuči, ali šta ja mogu kad je nisam mogla mrzit i slične fore
Nje mi je u biti bilo žao Jer joj je ovaj moj tošo bio prvi s kojim je spavala A već znate što je nama curama taj famozni prvi
Ona u biti nije nikakve podle stvari radila...tj. i šta je radila, vjerujem da nije to bilo iz čiste zlobe Svaki put u gradu, na ulici ili bilo gdje drugdje tako je milo i s nekim tužnim pogledom gledala ovog mog da se meni srce paralo A ovom mom kad to spomenem, on samo kaže: Ma goni je u pičku materinu
I uglavnom, da pređemo na jedan događaj...ne znam kako bih to drukčije nazvala
Prije neke 4 godine sam ja bila u Zagrebu na pripremama za faks,a moj je dragi izašao sa svoja dva prijatelja u Brodu u grad...kad sam se vratila iz Zagreba, jedan od prijatelja mi je ispričao što se dogodilo... bili su u jednom baru i odjednom je dotrčala ta cura (što sam je prethodno spomenula u tekstu )i kako nikad dotada nije vidjela njega navečer u gradu bez mene, odmah ga je ko iz topa pitala: Gdje je _________ (tj.ja ), jeste li prekinuli? I nisu se ni ona, a ni ovaj moj bili ni snašli kad je ovaj drugi prijatelj se izderao na nju ko posljednji kreten: Ajd u p.m.!!! Boli te K. gdje je ona!!!! I jadna cura se samo pokupila i otišla Kako mi je to bilo glupo i kretenski od njega!!! Znala sam da je to učinio zbog mene, ali mogao je to i na ljepši način napraviti! Uglavnom ništa drugo nego čista tuga
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-06-06, 02:36   #5 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

pa dobro joj je i reko...
Odgovori sa citatom
Star 13-06-06, 02:48   #6 (permalink)
Zlatni Član

To i ovaj moj meni kaže Kaže: da joj nije on reko, reko bi joj ja Ok, recite vi njoj, ali de ipak malo smirenije
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-06, 02:50   #7 (permalink)
Cobeta

ma de nema tu ništa smirenije to odmah u pm i marš!
Odgovori sa citatom
Star 13-06-06, 02:56   #8 (permalink)
Zlatni Član

Ma ok, očito sam ja malo fiju fiju
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-06, 09:00   #9 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,812
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Jel' može jedno muško mišljenje o ovoj temi?
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-06, 11:26   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-04-06
Godina: 31
Poruka: 734
saan se izdvaja iz masesaan se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk
Jel' može jedno muško mišljenje o ovoj temi?
Naravno da može, uvijek je dobrodošlo čuti i drugu stranu!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: decka, lovu, moga

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Mujo i ekipa Gogy Vicevi i Smiješni Tekstovi 4 11-07-08 00:33
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Kako izbaciti neželjene dijelove sa DVD-a Kristijan Tutoriali i Trikovi 0 01-03-06 15:10
istanbul turska slike Kristijan Putovanja 1 06-10-05 00:49
100 viceva o plavušama Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 25-04-04 17:42

Trenutno vrijeme na forumu: 23:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113