| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi U lovu na moga dečka u Društvo forumu; Evo dovelo me dopisivanje s Mamom da otvorim topic o svim ispadima drugih cura u lovu na vaše dečke ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,504
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U lovu na moga dečka evo, jedna maloljetnica je šlepala se za mojim najdražim na njegovoj rođendanskoj proslavi na kojoj sam naravno bila i ja, još se okolo raspitivala o njemu, našoj vezi, daj odjebi mala! javi se kad ti sise narastu!
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,480
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U lovu na moga dečka pa šta ja znam...ima toga...u mog bivšeg su se uvijek neke curice zaljubljivale...pa je tako jedna bila slala neke poruke, i baš se curica bila zaljubila...a meni to isprve iskidalo živce ali sam skužila da je to još dijete neko...pa sam se samo slatko nasmijala...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: U lovu na moga dečka Evo ja ću krenuti s jednom pričom...ima njih i previše ![]() Hajde krenut ću sa manje crnim tekstom ![]() Ta je cura bila meni skroz Ok Glupo zvuči, ali šta ja mogu kad je nisam mogla mrzit i slične fore Nje mi je u biti bilo žao Jer joj je ovaj moj tošo bio prvi s kojim je spavala A već znate što je nama curama taj famozni prvi ![]() Ona u biti nije nikakve podle stvari radila...tj. i šta je radila, vjerujem da nije to bilo iz čiste zlobe Svaki put u gradu, na ulici ili bilo gdje drugdje tako je milo i s nekim tužnim pogledom gledala ovog mog da se meni srce paralo A ovom mom kad to spomenem, on samo kaže: Ma goni je u pičku materinu I uglavnom, da pređemo na jedan događaj...ne znam kako bih to drukčije nazvala ![]() Prije neke 4 godine sam ja bila u Zagrebu na pripremama za faks,a moj je dragi izašao sa svoja dva prijatelja u Brodu u grad...kad sam se vratila iz Zagreba, jedan od prijatelja mi je ispričao što se dogodilo... bili su u jednom baru i odjednom je dotrčala ta cura (što sam je prethodno spomenula u tekstu )i kako nikad dotada nije vidjela njega navečer u gradu bez mene, odmah ga je ko iz topa pitala: Gdje je _________ (tj.ja ), jeste li prekinuli? I nisu se ni ona, a ni ovaj moj bili ni snašli kad je ovaj drugi prijatelj se izderao na nju ko posljednji kreten: Ajd u p.m.!!! Boli te K. gdje je ona!!!! I jadna cura se samo pokupila i otišla Kako mi je to bilo glupo i kretenski od njega!!! Znala sam da je to učinio zbog mene, ali mogao je to i na ljepši način napraviti! Uglavnom ništa drugo nego čista tuga ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,812
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U lovu na moga dečka Jel' može jedno muško mišljenje o ovoj temi?
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 734
![]() ![]() | Re: U lovu na moga dečka Citat:
![]()
__________________ Pain is caused by pleasure | |
| | |
![]() |
| Tagovi: decka, lovu, moga |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Kako izbaciti neželjene dijelove sa DVD-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 01-03-06 15:10 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:27.

Znam da takvih ispada svatko ima pa hajde da otvorimo malo dušu jedne drugima 

Glupo zvuči, ali šta ja mogu kad je nisam mogla mrzit i slične fore
Jer joj je ovaj moj tošo bio prvi s kojim je spavala
A već znate što je nama curama taj famozni prvi